Da ne duljimo, odmah ćemo prijeći na stvar. Pomoću ovih nekoliko trikova, postat ćete seksualna partnerica koju će vaš partner obožavati!

 

View this post on Instagram

 

Photo by me ♥️

A post shared by PHOTOGRAPHER IN PARIS (@oui.photo) on

1. Zaboravite osuđivanje. Bez obzira, radi li se o vašoj ili partnerovoj fantaziji, saslušajte ga. Ne morate prihvatiti njegove prijedloge, ali nemojte ga ni osuđivati. Ipak, tko zna, možda neke ideje i nisu loše.

2. Uvedite inovacije. Kreativnost i začinjavanje stvari u krevetu, itekako je bitno za dobar seksualni život. Čak i ako predlažete najobičnije ideje, koje inače ne prakticirate u krevetu, dat će mu do znanja da mislite na obostrani užitak.

3. Mislite o seksu. Ne samo navečer, kada većina ljudi misli da je idealno vrijeme za to. Budite erotične i preko dana, i iskoristite to stanje vašeg tijela i uma. Sigurni smo da vaš partner neće imati ništa protiv.

4. Neka partnerove potrebe budu ispred vaših. Ne mislimo da to morate činiti uvijek. No povremeno se fokusirajte na njegovo zadovoljstvo i njegove želje, te mu to i pružite. Vjerujte nam, bit će zahvalan i cijeniti vašu gestu. Sigurni smo da neće ostati dužan.

5. Budite spremni probati sve. Lako je biti dobar u krevetu kada radiš isključivo ono u čemu znaš da si dobar. Treba isprobati i nešto novo, nešto što bi moglo biti zabavno, drugačije od onog što inače prakticirate. Prije nego kažete „Ne“, razmislite i kažite „Zašto ne“. Tko zna, možda vam se svidi.

6. Volite svoje tijelo. Osoba koja prihvaća sebe i svoj izgled, puna je samopouzdanja, a to je itekako privlačno, a osim toga, takva će osoba više uživati u seksu od osobe koja se srami same sebe.

7. Pustite glas. Što nikako ne znači da glumite kao u filmovima, jer ipak, to muškarcima nije ni malo privlačno. Ipak bitno je da znate kad treba pustiti glas, muškarcu dati do znanja da je pogodio upravo ono što vam se sviđa i što volite. Budete li šutjele, propustit ćete zabavu. Ipak, ne mogu nam čitati misli kako bi znali što nam točno odgovara. No ako ga uzdahom uputite na pravo mjesto, e to bi bilo ono pravo.

8. Spontanost je ono što muškarci očekuju. Svima je jasno kada igra krene kako će se završiti. No vrlo je bitan sam početak. Seksi rublje, oralni seks, igranje igračkama, upravo je ono što muškarce dodatno uzbuđuje. Savjet, obavezno isprobajte!

9. Trenirajte. Ne zato da bi bile izdržljivije u krevetu, već zato jer treniranje podiže vaš libido, jača samopouzdanje, ali i izdržljivost. Uz to, muškarci vole žene koje su u formi.

10. Smisao za humor. Osim što opušta sve u našem tijelu, seks nije ozbiljna stvar koju treba shvaćati ozbiljno. Seks je i zabava. Možda vam neće ostati u sjećanju najbolji seks koji ste imale, ali sigurni smo da ćete zapamtiti trenutak kada ste se toliko smijali da vas je bolio trbuh, ili kad ste pali sa kreveta, ili onaj puta kada ste isprobavali neku novu pozu koju jednostavno niste mogli svladati…

Ako uživate u tim malim ‘glupostima’ u krevetu, uživati ćete i u odličnim orgazmima!

Ana Marija Karakaš