Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna, Lancôme donosi obnavljajuće 4-tjedno rješenje za žene!


Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled svojih trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boja ili čak koristi umjetne trepavice. Ipak, s vremenom ovi postupci-kao i prirodno starenje — ugrožavaju duljinu, debljinu i gustoću trepavica. Lancôme s ponosom predstavlja obnavljajuće 4-tjedno rješenje za žene, revitalizirajući serum za trepavice. Inspiriran znanošću o keratinu, ovaj serum je nastao nakon više od 50 godina Lancôme stručnosti o trepavicama u inovativnoj formulaciji za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica.
¹Osjećaj jačih, gušćih, debljih trepavica nakon 4 tjedna. Pripremite se za revitalizaciju trepavica.
#RefuelAndReplay

Potpuni preokret trepavica
Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima uzrokovanim starenjem, ekstenzijama, bojanjem ili podizanjem trepavica. Poznato je da ovi faktori utječu na gustoću, duljinu i debljinu trepavica.
Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica.
Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina. Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argina, glutaminske kiseline, prolina i serina.

Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigrastae trave je dodan formuli uz hijarulonsku kiselinu. Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica

Dokazana učinkovitost

Kreiran na temelju Lancômeove jedinstvene moći prilagodbe i inovacije, novi revitalizirajući serum za trepavice je oftalmološki testiran i pogodan za osjetljive oči i osobe koje nose leće. Uz primjenu dvaput dnevno Lancôme revitalizirajući serum za trepavice donosi potpuni preokret trepavica u samo 4 tjedna.
Testovi potrošača nakon 4 tjedna1: 90% je reklo da oštećene trepavice izgledaju obnovljeno, 88% je reklo da trepavice izgledaju njegovano, 87% je potvrdilo osjećaj čvršćih trepavica, 80% je reklo da manje gubi trepavice prilikom skidanja šminke, 78% je reklo da su trepavice gušće.

Klinički testovi nakon 8 tjedana, serum je postigao: +17.9% povećanje vitalnosti +12.5% povećanje površine
Nanesite serum dvaput dnevno od korijena do vrhova i duž gornje i donje linije trepavica, pričekajte 1,5 minuta prije nanošenja šminke.

Savršeno pakiranje za iznimno koncentriranu formulu
Jedna iznimno koncentrirana formula koja sadrži 4 aminokiseline: novi revitalizirajući serum za trepavice zlatne nijanse u pakiranju u obliku ampule.
Na vrhu je kapa s potpisom Lancôme ruže, gladak, bijeli aplikator, grli linije trepavica i omogućuje preciznije nanošenje tako da čak i teško pristupačne trepavice dobivaju intenzivnu dozu jačanja i njege koja im je potrebna.

Novo lice za nadopunjene trepavice

Vrhunac osnažene ljepote, model Taylor Hill je ambasadorica za novi revitalizirajući serum za trepavice. Odbijajući kompromis s oštećenim trepavicama, u novoj kampanji ona prihvaća snažan izgled trepavica. Sada je spremna za novu njegu trepavica.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama, po cijeni 352,70 kn.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 17. kolovoza je Nikolina Horvatić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!