Mango online: 249,90 kn (snižene sa 449,90 kn)

 

Možda je i vama, kao i nama srpanj brzo prošao. No, ljeto još dugo traje i u laganoj odjeći i obući uživat ćemo još tjednima –  bilo na plaži ili u gradu. Kako bi vam korak bio ugodan i lak donosimo neke modele u koje smo se zaljubili. Osim estetike važno nam je da je obuća udobna, često smo u njoj i po cijele dane, zar ne? Upravo su takvi ovi modeli koje smo odabrali za vas.

Jedne sandale – tisuću kombinacija

CCC online; 329,00 kn, 149,00 kn

Ove sandale idealne su za užurbane dane kada ne znate i nemate energije za kombiniranje svakog detalja. Modeli i boje koje će odgovarati uz bilo koju odjeću, a zbog udobnog dizajna i materijala moći ćete ih nositi dugo!

CCC online; SADA 35 kn!

Nekada je bilo pravilo da su jedino kožne sandale garancija udobnosti, ali s godinama je način izrade i uporaba materijala toliko napredovala da za povoljnu cijenu možete naći modele koji su udobni i koji će trajati godinama.

S posla u grad

Mango online; 169,00 kn, 169,00 kn, 149,00 kn

Ljetni dani savršeni su za druženja, a gradovi diljem Hrvaske nude brojne sadržaje i u ljetnim mjesecima. Sigurno ćete poslije posla poželjeti popiti kavu ili koktel, a zašto biste gubili vijeme na odlazak doma i presvlačenje? Dizajn ovih sandala ima savršen omjer dnevnog i večernjeg izgleda te će odgovarati i otmjenijim kombinacijama. Kada s posla nastavljate zabavu u gradu, to znači da ćete u istoj obući biti cijeli dan. Stoga je zaista bitno da su sandale koje ste odabrali i udobne, ne samo lijepe.

Otmjena udobnost

Ukoliko niste ljubiteljica visokih potpetica ili ljeti želite uživati u nešto ravnijoj obući, otmjene sandale savršeni su izbor. Postoji nekoliko raznih modela i debljina pete koje će svakoj kombinaciji dati otmjeniji izgled, a ukoliko se odlučite za crnu, srebrnu ili zlatnu boju sandala, postići ćete wow efekt koji samo nadopunite odgovarajućim modnim dodacima. Ljetne večeri savršene su za ples do jutra, stoga je bitno da su sandale i udobne. Sigurno ste barem jednom u životu morali ići ranije doma jer više niste mogli izdržati u potpeticama. Ovi modeli sandala omogućit će da plesna diva u vama maksimalno iskoristi večer!

Deichmann online; 149,00 kn, 132,00 kn, 169,00 kn, 149,00 kn