eiffdvMarketinški stručnjaci Darko Ivančević, direktor marketinga Zagrebačke pivovare, Dario Vrabec, direktor marketinga Leda te direktor marketinške agencije BBDO Zagreb Luka Duboković hrvatski su predstavnici žirija u ovogodišnjem Euro Effie natjecanju. Posebna je to čast s obzirom da žiri Effie natjecanja uvijek okuplja samo najbolje i najiskusnije profesionalace iz područja marketinga, koji su izabrani zbog svog velikog iskustva, profesionalnosti, znanja i odličnog poznavanja natjecanja Effie.

Hrvatski članovi žirija jedne od najprestižnih nagrada iz tržišnih komunikacija će se pridružiti prvom krugu glasanja za odabir finalista natjecanja te zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i znanju ponuditi neprocijenjivi uvid u proces ocijenjivanja.

diDarko Ivančević na čelu je marketinga Zagrebačke pivovare koja se u više navrata istaknula kao kompanija čije su kampanje prepoznate od javnosti i struke. Posljednje nagrade u nizu su one za kampanje Ožujskog piva “Brazil, Kamerun i Meksiko” te „Nadimci“ koje su realizirane pod kreativnim vodstvom agencije BBDO Zagreb.