Pokaži svoj stav posebnom manikurom! Ne ustručavajte se eksperimentirati bojama. To je odličan način da pokažete svoj stav. Isprobajte najmodernije boje i posebne efekte, samo u Avonu!

avon

avonAvon predstavlja  nove nijanse i završetke lakova za nokte: MAGIC lakovi za nokte – po prvi put u Avonovoj ponudi veliki broj neobičnih i jedinstvenih završetaka.
Želite mat nokte? Možda dašak glamura sa svjetlucavim završetkom? Šljokice koje će vam podići raspoloženje? Sve to i mnogo više pronađite u novoj jedinstvenoj kolekciji lakova za nokte, u najnovijem katalogu. Uz već dokazane, Gel lakove za nokte u mnoštvu nijansi.
I to sve po super cijeni: bilo koja 2 za samo 50 kn!

avon2Magic Effects Fringe lak za nokte Lak za nokte sa 3D efektom koji se može koristiti kao završni lak ili samostalno. Dolazi u 4 neodoljine nijanse.

Magic Effects Matte lak za nokte Mat je u trendu! Za one koji ne vole sjaj na noktima imamo savršene lakove. Mat lak za nokte je velike prekrivne moći i dolazi u 4 nijanse.

Magic Effects Mineral Crush lak za nokte Sand efekt ili efekt pijeska je u zadnje vrijeme jako popularan. Sad ga i vi možete isprobati. Lak je obogaćen i kristalnim šljokicama za poseban 3D efekt. Dolazi u 6 nijansi. Magic Effects Matte završni lak za nokte Satenski mat za one koje žele mat efekt, a imaju već svoje omiljene lakove u kolekciji. Jednostavno pretvorite omiljeni lak za nokte u mat lak za nokte. Nanesite svoj omiljeni lak i nakon toga mat završni lak i voila – on će se postati matiran!

Magic Effects Diamond Shatter završni lak za nokte
Holografski sjaj za one koje žele poseban neodoljiv sjaj na svojim noktima. Uživajte u ovom laku koji možete nanijeti preko svog omiljenog laka i tako mu dati poseban izgled.

avon1

Više pročitajte ovdje