Od sada upravljajete VIVAX klimom putem pametnog telefona s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme

Zaboravili ste ugasiti klima uređaj ili želite da vas dočeka ugodno rashlađen dom kad se vratite s posla ili puta ? Od sada to nije problem. Vivax Wi-Fi vam dopušta da ga ugasite ili upalite gdje god se nalazili.

vivSlijedeći tržišne trendove razvojni tim Vivax proizvoda napravio je korak dalje i povezao uređaje s pametnim telefonima i tabletima. Time je hrvatski brend stao uz bok svjetskim proizvođačima klima uređaja. Trenutno se na tržištu mogu naći „pametni klima uređaji“, a za naredni period plan je i ostale kućanske uređaje povezati u umreženi sustav. Od sada je moguće putem aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu upravljati Vivax klima uređajem u svakom trenutku, čak i ako niste u blizini samog uređaja. Inovativnost, praćenje trendova, stroga kontrola kvalitete, lijep dizajn proizvoda koji se mogu uklopiti u svaki prostor te cjenovni razred koji je dostupan svima, moto je Vivax tima. Ne čudi stoga podatak da su Vivax klime zauzele značajan tržišni segment koji iz godine u godinu raste.

VIVAX inverter mono split klima uređaji iz serije AEHI i AECI imaju novu mogućnost proširenja funkcija pomoću Wi-Fi modula kojim se spajaju na kućnu bežičnu mrežu. Pomoću ove funkcije, kada ste povezani s bežičnom mrežom unutar doma, pametni telefon djeluje kao daljinski upravljač, s razlikom što se ne morate nalaziti u istoj sobi kada upravljate klima uređajem. Na primjer, klima uređaj u spavaćoj sobi koja se nalazi na katu vašeg doma možete uključiti i iz bilo kojeg dijela stana ili kuće, bez potrebe da sami odlazite u spavaću sobu.

Ukoliko ste izvan dometa vaše kućne mreže, upravljanje klima uređajem moguće je putem povezivanja aplikacijom na vašu 3G, 4G ili bilo koju drugu Wi-Fi mrežu. To vam omogućava da čak i s radnog mjesta upalite klima uređaj kako bi vas prostor dočekao rashlađen i udoban.