Najiščekivanija romantična komedija godine, jedinstvena i po tome da ima provokativnu 15+ preporuku, napokon stiže u naša kina! A idući četvrtak, 28. prosinca, Cineplexx u Zagrebu i Splitu organizira Ladies Night projekcije uz piće dobrodošlice te dm i Juliana nails poklone.

Moderna romantična komedija, provokativna, zabavna i seksi, s dvoje glavnih glumaca čiji je talent jednak izgledu i fenomenalni setting sunčanih obala Australije sve je što nam treba ove zime da se ugrijemo, nasmijemo, raznježimo, a možda čak i zaljubimo… 😊

Sydney Sweeney i Glen Powell već mjesecima provociraju svojom prirodnom kemijom koja graniči sa zaljubljenošću kako bi još više podigrali film te kako bi dodatno užarili glasine o njihovoj aferi. Što više informacija sa snimanja izlazi u javnost, postaje sve jasnije kako su Sydney i Glen savršeni match za povratak uspješnih romantičnih komedija na kino platna i kino blagajne.

Redatelj Will Gluck za njih je rekao „Ovo su dvije najsmješnije osobe s kojima sam ikad radio“. Sydney je za svog filmskog kolegu rekla da„Uvijek ima spremnu šalu! I uvijek, ali uvijek je vježbao na setu…“ Glen Powell se pak branio time da nije znao koliko će često morati biti polugol ili gol na setu te da je bio opremljen utezima kako bi izgledao što bolje. Uz to, nahvalio je i Sydney kao „prekrasnu osobu s kojom je tako lako bilo stvoriti kemiju!“

***

Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu, sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par!