Prepoznata po 150 nagrada za ljepotu tijekom 30 godina, Elizabeth Arden vlada kao globalni lider u tehnologiji monodoza. Inovacija u kapsulama s jednom dozom seruma ovog branda učinila je njegu kože jednostavnom, djelotvornom i učinkovitom, nudeći moćne sastojke i ceramide koji povećavaju vlažnost u zaštitnoj, biorazgradivoj kapsuli.

Serumi u kapsulama s ceramidima koji se lako koriste pružaju ciljanu njegu kože —Advanced Ceramide kapsule njeguju, Retinol zaglađuje fine linije i bore, Hijaluronska kiselina popunjava, a Vitamin C posvjetljuje. Formulirani s aktivnim tvarima visoke potencije, svaka kapsula je ČISTA: Bez dodataka, samo učinkovite hranjive formule. MOĆNA: Zatvorena za zaštitu od svjetlosti i zraka kako bi ključni sastojci ostali snažni i svježi. CILJANA: Unaprijed izmjerena i prenosiva količina za njegu kože bez briga.

Biorazgradive. Dermataološki testirane.

ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM  – NJEGUJE I UČVRŠĆUJE

Formulirane s ključnim sastojcima odabranim da oponašaju strukturu zaštitne barijere kože, Advanced Ceramide kapsule nadopunjuju i obnavljaju ono što koži treba, ali gubi s godinama. U samo 2 tjedna, 95% žena su vidjele klinička poboljšanja u čvrstoći kože.

RETINOL CERAMIDE CAPSULES LINE ERASING NIGHT SERUM – ZAGLAĐUJE FINE LINIJE I BORE

Sa formulom koja je 76% učinkovitija nego neinkapsulirani retinol, ovaj serum također štiti od suhoće koja je često povezana sa korištenjem retinola.

VITAMIN C CERAMIDE CAPSULES RADIANCE RENEWAL SERUM  – POSVJETLJUJE I UJEDNAČAVA TEN

Sa formulom koja je 178 x djelotvornija nego tradicionalni Vitamin C, ovo satensko suho ulje pomaže vidljivo posvijetliti, ujednačiti ton kože i zaštititi od znakova preranog starenja. Tehnologija posvjetljivanja s dvostrukim djelovanjem smanjuje umoran izgled i bori se protiv hiperpigmentacije.

HYALURONIC ACID CERAMIDE CAPSULE HYDRA-PLUMPING SERUM – POPUNJAVA I HIDRATIZIRA

Obogaćen Double-Lock Hydration System™-om za vidljivo deblju, čvršću i hidratiziranu kožu. Ovaj svilenkasti, lagani serum kombinira dva bitna čimbenika mladosti u kapsuli s jednom dozom. Hijaluronska kiselina uvlači vlagu dok je ceramidi koji jačaju zadržavaju u koži. Formulirana za maksimalnu potenciju i inkapsulirana za čistoću. 98% vide popunjeniju kožu sa mladenačkim crtama lica .

NOVE ADVANCED LIGHT CERAMIDE CAPSULES SERUM

Sada u ultra-laganoj teksturi idealnoj za mješovitu i masnu kožu. Obogaćen fitoceramidima koji jačaju kožu i ciklopeptidima koji poboljšavaju pore, ovaj se serum brzo upija kako bi ojačao kožnu barijeru, suzio pore i ponovno uravnotežio ten kože. Nakon jedne kapsule, koža je 28% jača, 9 od 10 žena vidjelo je dramatično smanjenje vidljivih pora. Nakon tjedan dana, duboke bore su vidljivo smanjene. Nakon mjesec dana, 100% se slaže da je koža zdrava, izgleda blistavo i ima ljepšu teksturu.

VRIJEME JE DA OBNOVIMO RUTINU NJEGE KOŽE

Uvijek očistite sa Ceramide Replenishing Cleansing Oil

DAN:

  1. Pripremite sa Micro Capsule Skin Replenishing Essence
  2. Njegujte sa Advanced Ceramide kapsulama
  3. Tretirajte oči sa Advanced Ceramide Capsule Daily Youth Restoring Eye Serumom
  4. Hidratizirajte sa Advanced Ceramide Lift and Firm dnevnom kremom

NOĆ:

  1. Pripremite sa Micro Capsule Skin Replenishing Essence
  2. Zagladite kožu sa Retinol Ceramide kapsulama
  3. Tretirajte & posvjetlite oči sa Retinol Ceramide Line Erasing kremom za područje oko očiju
  4. Hidratizirajte i vidljivo zategnite kožu sa Advanced Ceramide Lift and Firm noćnom kremom

Dobitnica u darivanju ELIZABETH ARDEN Ceramide seruma u kapsulama objavljenom 2. siječnja je Tamara MatanićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!