Jedinstveni modni brend Hippy Garden  jučer je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade održao svoju ekskluzivnu modnu reviju za 2024.
Revija pod nazivom “It All starts with a choice ” postala je apsolutno neodoljiva i prije no što su modeli uopće prošetali pistom, a sve zbog impresivne atmosfere koja je odisala modnom profinjenošću Hippy Gardena.

Na ovoj  inspirativnoj večeri uzvanici su sjedili uzduž dva duga raskošno dekorirana stola. Stotine mirisnih svijeća i niski dim uokrug cijele dvorane upotpunili su ovaj ambijent, a Hippy Garden je prikazao svoju dobro znanu snažnu i urbanu modnu ženu.

Još davne 2015. godine dizajnerica Đurđica Vorkapić je pokazala jedinstvenu viziju modnog stvaralaštva, a upravo je ta vizija činila i okosnicu jučerašnje modne revije  koja je mahom nastala kao inspiracija svoje prethodne couture kolekcije „Marquise Maestozo“ prikazane baš u prosincu u istoj dvorani davne 2015.

Tom prigodom je na oduševljenje svih ušetao bijeli konj, a sada na vrlo emotivan način uz taktove bezvremenske pjesme Imagine, Johna Lennona vrhunac kolekcije je zaokružio model u predivnoj izuzetno slojevitoj bijeloj haljini.
*
‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Predstavljena kolekcija  je u cijelosti prožeta trajnim glamurom  i nezaobilaznim hipijevskim štihom.
Neki od najupečatljivijih voluminoznih lookova uključivali su duge haljine izrađene s autorskim printom na organdi materijalu, svili i umjetnoj koži.

Poštujući kod brenda naglasak je na modele koji prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani u cijelu kolekciju.

Poseban romantičan moment upotpunio je ručno izrađen nakit od sjajnih crnih perli i brušena kamenja sa rukavicama izrađenih od umjetne kože.

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

Sve prikazano publici bilo je više nego dovoljno da izazove oduševljenje svih gostiju koji su uživali u ovoj nesvakidašnjoj modnoj reviji. Među brojnim gostima bili su i, Ana Mišćević, Ana Kalpacino, Ivana Petković Čavra, Boris Ružić, Dina Štern, Nives Celzijus, Zoran Mrvoš, Borna Kotromanić, Nera Stipaničev, Danijela Gračan, , Davor Garić, Ana I Žara Malić,Nensi Profaca i Ružica Đukić, Nena Kontek i Jelena Bukić, Nives Polovina barun, Iva Leko i Mihovil Bićanić i mnogi drugi.