Zembo Latifa nedavno je lansirao svoj novi singl zarazno dobrog vibea “Proljeće”, koji je već ušao u top40 službene radijske ljestvice i mahom osvojio publiku. Sada stiže i spot koji potpisuje etablirani redatelj Luka Matković.

Spot za “Proljeće” radili su Luka Matković i Ana Cindrić, s kojima smo surađivali i na prijašnjim projektima kao što su “Loše Stvari” i Rap Riberyjev prvi singl – “Mama”. 
Spot je sniman na raznim lokacijama u Zagrebu, a karakteriziriraju ga sunčani prizori ranog proljeća u Zagrebu u kombinaciji sa kontrastnim mračnijim kadrovima. Cijeli spot nosi sada već prepoznatljivi vizualni potpis i stil montaže Luke Matkovića.”

Zembo je otkrio i kakvi su mu trenutni planovi za budućnost:

Što se tiče nekih planova za dalje, jedino mogu reći da trenutno radimo na novom albumu koji nosi ime “MARS”. Cilj nam je napraviti pjesme koje će se zvukom i tematikom oslanjati na prvi album “VENERA”, ali tekstovima i produkcijom, naravno, biti bolji i zreliji. Ne znamo još ni sami kada će album biti gotov niti kako će u kompletu to sve zvučati, ali ako je suditi po ovom prvom singlu muslim da će biti bomba.

Glazbu, aranžman i porudukciju “Proljeća” potpisuje Filip Majdak (Kaleido Music), a dostpuna je na svim streaming servisma streaming servisima.