Brendovi ponavljaju uspješno partnerstvo iz 2020. godine, ali ovaj put u novom obliku

12. svibanj 2023. – 2020. godine Mastermind i Havaianas uspostavili su uspješno partnerstvo kroz suradnju koja je objedinila dva modela, klasični TOP model japanki i po prvi put model Tradi Zori, sandalu koja je inspirirana japanskom tradicionalnom sandalom Zori, a savršen je spoj udobnosti i stila. U 2023. godini, brendovi ponavljaju uspješnu suradnju lansirajući ekskluzivni model koji ima potpuno novi dizajn i oblik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Havaianas Europe (@havaianaseurope)

Novi model stiže s puno stila i osobnosti. Radi se o Slide modelu s prepoznatljivim reljefom lubanje i ukrštenih kostiju koji su zaštitni znak brenda Mastermind. Savršena kombinacija za sve one koji vole i ne mogu bez udobnosti i urbanog štiha, a nemojte propustiti i mogućnost da ih nosite uz čarape.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Havaianas Europe (@havaianaseurope)

Proizvodi su dostupni od svibnja diljem Europe, Azije i SAD-a u veličinama od 35/36 do 45/46, po cijeni od 80€. Slidesice možete pronaći i narančastoj i crnoj boji.

Naša prva suradnja bila je iznimno uspješna i jako smo uzbuđeni zbog ponovne suradnje, koja ovaj put spaja udobnost i stil. Ovo je zapravo i prva suradnja na modelu Slide i očekujemo da će biti jednako uspješna i posebna kao i ona iz 2020. godine.“ izjavila je Maria Fernanda Albuquerque, potpredsjednica globalnog marketinga Havaianasa.

Jako volimo Havaians, najpoznatiji i najomiljeniji brend japanki u cijelom svijetu. Ovogodišnja suradnja s Havaianasom iznimno je uspješna i posebna jer naglašava stil i praktičnost u različitim scenarijima nošenja, bez kompromisa po pitanju udobnosti. Radujemo se ovoj suradnji koja nastoji pomaknuti Slide model s klasičnog sterotipa sportske obuće, do novog konteksta kao trend u streatwearu.“ dodao je Masaaki Homma iz MASTERMIND WORLD-a.