Kako nam se bliži ljeto, osjećamo se sve slobodnije i rasterećenije po pitanju odijevanja. Želimo biti nesputani i na koži osjetiti samo lagane, ugodne i prozračne materijale. Posljednjih godina pravilo je da se može kombinirati apsolutno sve, a poželjno je imati outfite koji su ekstravagantni i osebujni. Ipak, mnogi žele u svojim ormarima vidjeti i retro fashion komade ili one koji nas vraćaju u vrijeme pomalo buntovnih umjetnika koji su se opirali nametnutim društvenim pravilima.

 

Modni znalci znaju o čemu je riječ: vrijeme  je da se poigrate komadima odjeće koji su ležerni, lepršavi i romantični, a kombinacijama upečatljivih boja i detalja otkrijte svoju zaigranu prirodu kao i želju da istaknete svoju ženstvenost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Premium Fashion Stores (@fashionandfriends_hr)

Postanite prava boho djevojka! Boho stil nam se vratio i još dugo će biti prisutan, stoga raspustite kosu da vam se vjetar poigrava svakim pramenom, pustite mašti na volju kombinirajući etno motive, viskozu, lagano pletivo i detalje koji će biti posebna modna priča. Tako ćete bez sumnje biti rado viđena gošća na jednom od mnogobrojnih glazbenih festivala koje žele baš svi posjetiti ovih dana.

Naravno da ćemo često viđati slične outfite, osobito one koji pojačavaju našu opuštenost I uživanje u glazbenim ritmovima. Traper šorc i lagane košuljice izgledaju potpuno drukčije imaju li zanimljive mašne ili trake koje možete vezati na razne načine, a uz ležernu obuću će opet izgledati posebno i upečatljivo. Osim malih torbica cvjetnog uzorka ili svijetlih tonova, sve je više slatkih ruksaka koji nemarno vise preko ramena svojih vlasnica. Dobro izgledaju i u kombinaciji s haljinicama, a sve sitnice koje su vam potrebne – u njih stanu! Modnu lekciju smo naučili, sad ju trebamo i primijeniti.

Svoje favorite za festivalske outfite možete pronaći u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr/.

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB – Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6

Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33

Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6

SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7

Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93

Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6

Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207

ZADAR- Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

 

PRODAJNA MJESTA GUESS ACCESSORIES:

ZAGREB – Guess Accessories Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16

Guess Accessories City Center one East, Slavonska avenija 11d

SPLIT – Guess Accessories City Center one Split, Vukovarska ul. 20

RIJEKA – Guess Accessories, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a