6. ožujak 2023. – Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena, koji se obilježava u srijedu 8. ožujka, je DigitAll, a inspirirana je brojnim inovacijama i tehnološkim postignućima za koje su zaslužne žene.

Švedski beauty-tech brend FOREO, poznat po revolucionarnom pristupu ljepoti, za Međunarodni dan žena pripremio je odlične ponude, koje će biti dostupne do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag i Rox Beauty prodajnim mjestima i webshopu.

FOREO se ovom prilikom prisjetio brojnih inovatorica i revolucionarki koje su značajno unaprijedile naše živote, a jedna od njih je Maria Beasley, koja je osmislila novi dizajn čamaca za spašavanje. Njezin izum je 1912. godine spasio više od 700 putnika Titanica,  a uz njega je osmislila i patentirala i brojne druge.

Nebrobojna tkanina koju je osmislila Stephanie Kwolek spasila je tisuće života, Ada Lovelace zaslužna je za prvi algoritam, a zahvaljujući izumu filmske dive Hedy Lamarr danas svi uživamo u blagodatima wirelles mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hedy♡ (@hedy_lamarr)

Igor Spina, generalni menadžer FOREO-a za Južnu Europu: FOREO od prvog dana izaziva status quo i posvećen je razvijanju inovacija koje korisnicima donose najnaprednije beauty tretmane. Žene su zaslužne za brojne revolucionarne ideje, inovacije i izume koji su zauvijek promijenili svijet u kojem živimo, zbog čega FOREO danas, ali i svaki dan, slavi njihovu neustrašivu viziju budućnosti.”

Povodom slavlja ženske snage, upornosti i kreativnosti, FOREO je pripremio brojna beauty iznenađenja. Po posebnim cijenama će biti dostupni i najprodavaniji uređaji BEAR, UFO 2 i LUNA 3 plus, koja će vam osigurati najbolju njegu kože i nezaboravno skincare iskustvo.

FOREO ponude dostupne su do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Rox Beauty i Tehno Mag prodajnim mjestima i webshopu.

Dobitnica u darivanju Foreo seta  objavljenom 8. ožujka je Lara GrgićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!