Kantautor prepoznatljivog vokala koji osvaja karizmom glazbe i riječi, Teo Grčić, donosi novi singl ‘Zablude’. Glazbena priča s posebnom porukom izvučenom duboko ispod površine, iz suštine od koje smo svi pomalo odustali kako sam kaže, ‘Često živimo u zabludama, a isto tako često nas ogrebu i tuđe. Pomalo smo odustali od suštine, a priklonili se površnosti. Isto tako, često se vodimo željama, a da na njima ne radimo i ne integriramo u realnost. Nekako se previše priklanjamo odustajanju i razočarenjima umjesto introspekciji i osobnom rastu. Upravo je moja pjesma ‘Zablude’ kao svojevrsna opomena svima, da ne gube važne stvari u životu nauštrb površnosti, nedostatka samo krotičnosti, i lijenosti da pomaknu granice i pobijede sami sebe, jer smatram da je to najvažnija bitka koju svaki pojedinac u životu vodi. Također, smatram da smo moj tim i ja ponovo pomaknuli granicu i napravili kvalitativni iskorak, u nadi da će vam se ‘Zablude’ svidjeti’, zaključio je Teo.

Kao u većini svojih pjesama, autorski pečat na tekst stavlja sam Teo, dok je glazbu uradio zajedno s Mihaelom Blumom , zaslužnim ujedno za produkciju i aranžman istoimenog singla. Zahvaljujući umijeću i iskustvu Vatroslava Divića s kojim ima vrlo uspješnu dugogodišnju suradnju, tvrđava Nutjak, Gardun te izvor rijeke Rude u Trilju savršeno su se uklopile u video spot za ‘Zablude’, a svojom ženstvenošću sve je dodatno oplemenila prelijepa Renata Barić koja se u glavnoj ulozi uz Tea pojavljuje u snimljenim kadrovima. Podsjetimo, ‘Čuvam te’, ‘Šav’, ‘Ne zaboravljaj’ i ‘Samo jedno lice’ autorske su pjesme Tea Grčića kojima je hrabro stupio na glazbenu scenu osvojivši publiku i radijski eter talentom i osobnošću, a svojom predanošću i strpljivošću pokazao ozbiljnost, ali i dosljednost u stvaranju onoga što voli o čemu svjedoči i njegova nova pjesma ‘Zablude.

A u kakvim je to zabludama Teo Grčić, te kako ‘Zablude’ izgledaju i zvuče kada se spoje dubina riječi i glazbe zajedno sa slikom, možete pogledati na službenom YT kanalu Hit Recordsa –  https://youtu.be/hv2mvLqAuUM