Hydramatic mat ruž – za punije i nježnije usne

Jeste li znali da su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje? Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno utjecati na cjelokupan izgled kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by avonhrvatska (@avonhrvatska)

Kompanija Avon mislila je na vaše usne i zato vam predstavljamo novi Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom koji ćete obožavati. Ovaj ruž njeguje tvoje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Ako su vaše usne suhe, za vas je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom. Zaboravi na osjećaj suhoće i uživaj u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje tvoje usne!

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja.

Novi Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avonovom katalogu od 1. ožujka po cijeni od 7,50 € (56,51 kn).

Dobitnica u darivanju Avon ruževa objavljenom 8. ožujka na FB Lipadona je Daria Klarić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Dobitnica u darivanju Avon ruževa  objavljenom 8. ožujka na Fb Sretna mama je Anabel Stojnić i prijateljica koju je tagiralaMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!