HEAN FIKSATOR ŠMINKE

fsKako postići cjelodnevnu postojanost make up-a na licu tijekom ljetnih vrućina, predstavlja „pravi mali“ problem ljeti i borbu sa šminkom koja se neprestano ponavlja svake godine čim se pojave visoke temperature zraka. Osim što se šminka tada lakše i brže rastopi, ona se lako i razmaže i izgubi svoju prvotnu formu, a to sasvim sigurno nije efekt koji želimo postići.

Hean Spray za fixiranje make up-a proffesional line, dizajniran je od strane profesionalnih šminkera i predstavlja rješenje za svaki ljetni look, a ujedno make up-u daruje dugotrajnost i svježinu izgleda.

Hean Spray za fixiranje make up-a proffesional line je bezbojni make up fixator u spreju koji se raspršuje poput fine maglice. Licu daje nevidljivi zaštitni sloj koji osigurava postojanost make up-a i sprječava njegovo razmazivanje. Izvrsno prijanja na sve tekuće podloge (puder, BB krema, CC krema, mineralni puder..).

Lagan i prozračan, istovremeno je i visoko učinovit i bez osjećaja težine i zatezanja. Ima dugotrajan efekt, a boje ne blijede – zadržava netom našminkani izgled. Lako se odstranjuje s mlijekom za čišćenje ili toplom vodom i sapunom za lice.

Način upotrebe: Odmaknite od lica za cca. 20 centimetara i ravnomjerno raspršite. Zatvorite oči dok nanosite fixator.

Cijena: 99,90 kn (BIPA)