HELLO BEAUTY FULL LIPS je rješenje uz koje su usne veće i do 5X

lipsPune usne jedan su od glavnih atributa ženstvenosti,a povezuje ih se i s ljepotom i atraktivnošću. Lijepo oblikovane usne od sada se može lako i jednostavno postići uz beauty pomagalo HELLO BEAUTY FULL LIPS. Riječ je o potpuno prirodnom povečivaću usana koji je istovremeno jednostavan i praktičan za korištenje, jeftin i bezbolan, a u svega nekoliko sekundi čini usne ljepšima i punijima. Efekt koji postiže mogu biti i do 5 puta veće usne!

Razne inačice povečivaća usana već su duže vrijeme jedan od glavnih beauty hitova u svijetu i efikasan trik za brzo i prirodno povećanje usana. Povečivać usana nastao je od strane hrvatskog brenda Hello Beauty. 2u1 model ima dva otvora, manji i veći, te je stoga prilagodljiv različitim oblicima i veličinama usana.

Funkcionira na principu vakuma. Povečivać usana prislanja se na usne i stvara vakum koji će u svega nekoliko sekundi povećati usne do željene punoće i veličine. Primijenjuje se tako da se povečivać usana drži do primjerice 20-tak sekundi na usnama uz nekoliko uzastopnih ponavljanja dok se ne postigne željeni efekt. Može se koristiti na više načina – ili za povećanje obje usne, ili za povećanje samo donje ili samo gornje usne ili za stvaranje posebnog oblika usana.

Njegova primjena je u potpunosti prirodna i ne stvara nelagodu. Proizvod je napravljen od plastike, dermatološki je testiran i antialergijski. Ne preporuča se njegovo korištenje na usnama koje imaju filere ili koje su kirurški tretirane.

Hello Beauty Full Lips dostupan je u svim Bipa prodavaonicama po cijeni od 129,90 kn.