Zadnji su trenuci da se tijelo pripremi za tople ljetne dane, stoga vam Philips i poznata fitness trenerica i nutricionistica Marija Andrijašević donose idealna rješenja za ljetnu top formu i to uz najnoviji Philips QuickClean sokovnik

maNajnovijim sokovnikom iz linije Avance Collection te suradnjom s poznatom nutricionisticom i fitness trenericom Marijom Andrijašević, Philips donosi najbolja rješenja za vaše zdravlje i formu.

Tako je Marija Andrijašević osmislila nekoliko recepata za sokove koji će vam ovoga ljeta pomoći u održavanju forme, a koji su napravljeni uz pomoć najnovijeg Philips QuickClean sokovnika.

„Zdrava prehrana nije moda, već potreba, a prirodni, svježe iscijeđeni sokovi su “živa” tekuća hrana. Nisu termički obrađeni, nema aditiva ni konzervansa te su sačuvali svoju visoko nutritivnu vrijednost. Vitamini, minerali, enzimi i vlakna povoljno utječu na zdravo funkcioniranje organizma i njihovim unosom osiguravamo najbolji izvor energije. Osim toga, ovi sastojci utječu i na ljepotu. Tijelo treba njegovati iznutra, a ono će nam vratiti lijepim izgledom, od sjajne kose i noktiju do lijepe kože.“, ističe Marija Andrijašević koja hranjive tvari dobiva u maksimalnoj količini soka zahvaljujući najnovijem Philips QuickClean sokovniku iz linije Avance Collection koji je, uz sve to, iznimno jednostavan za korištenje.

Najnoviji sokovnik iz Philipsa cijedi i do 10 posto više soka zahvaljujući inovativnom sustavu s QuickClean obrnuto okrenutim sitom. Uza sve to, Philips sokovnik može iscijediti do dvije i pol litre soka u jednom potezu bez potrebe za pražnjenjem spremnika za pulpu, dok snažni motor od 1000 W omogućava cijeđenje najtvrđih sastojaka.

Mnogima je priprema napitaka u sokovniku sinonim za naporno čišćenje sokovnika nakon uporabe, no uz Philips je i ta muka stvar prošlosti. Naime, ovo je ujedno i prvi centrifugalni sokovnik na tržištu s funkcijom prethodnog čišćenja. Nakon ulijevanja vode u potiskivač, u aparatu se oblikuje fontana od soka koja ispire neželjena vlakna s poklopca i olakšavava čišćenje sita. Cijeli sokovnik sada možete očistiti u roku od minute! Čišćenje nikad nije bilo lakše.

Recepti i vježbe za dobru formu

Marija Andrijašević, u suradnji s tvrtkom Philips osmislila je nekoliko zdravih i ukusnih prirodnih sokova koje možete napraviti uz pomoć Philips QuickClean sokovnika. Sok Red Heart Beat pomaže u gubljenju kilograma i odličan je za srce i krvne žile, Summer Lemmonade jača imunitet, pomaže u gubljenju kilograma i odličan je za detoksikaciju organizma, dok Nature Glory također ima detoksikacijski učinak i pozitivno utječe na probavu.

RED HEART BEAT (CRVENI OTKUCAJ SRCA)Ovo je odličan sok za gubljenje kilograma. Vitamini, minerali i vlakna iz sastojaka ovog soka odlični su za zdravlje srca,krvnih žila, tkiva i organa, a kalij, magnezij i kalcij su jedan od najboljih saveznika u očuvanju zdravlja.

Recept za jednu osobu: 1 mrkva, 1 naranča, 1 jabuka, 1 cikla, 1 limun

SUMMER LEMMONADE ( LJETNA LIMUNADA)Vitamin C glavni je antioksidans i sudjeluje u jačanju imunološkog sustava, utječe na zdravlje srca, pomaže u zacjeljivanju rana, a utječe čak i na raspoloženje. Sastavni je dio većine voća i povrća. Osim što je odličan osvježavajući napitak, pomaže u gubljenju kilograma i kod detoksikacije organizma.

Recept za jednu osobu: 1 jabuka, 1 krastavac, 1 špinat, 1 limun, 1 kelj

NATURE GLORY (SLAVA PRIRODE)Ovaj sok sadržava sastojke koji imaju nisku kalorijsku, a visoku nutritivnu vrijednost. Također, sok ima i detoksikacijski učinak. Obiluje vitaminima, mineralima, ali i vlaknima, što utječe pozitivno na probavu.

Recept za jednu osobu: 1 mrkva, 1 jabuka, 1 cikla, 1 celer, 1 špinat