Stiže nam ljeto, a s njime i boje kose i frizure koje ga najavljuju. Na slavnima, crvenim tepihu, časopisima možemo primijetiti različite trendove: suncem poljubljene pramenove, babylights – baby blond pramenove i bronde boju (blonde + brown) sa sofisticiranim rezultatima rađenima po mjeri koju je za L’Oréal Professionnel utjelovila Eva Green.

blondNo za savršene rezultate ključne su stručne ruke frizera.

Samo vaš frizer može vam ponuditi uslugu po mjeri i omogućiti suptilne rezultate.

Uz novu upotpunjenu liniju proizvoda za posvjetljivanje blond rezultati iz snova sada su nadohvat ruke.

9 proizvoda za dekoloraciju, s novim teksturama, boljom neutralizacijom, savršenim rezultatima sada su dostupni u L’Oréal Professionnel frizerskim salonima: upoznajte novu liniju proizvoda BLOND STUDIO.

poMULTI-TECHNIQUES POWDER

Puder za posvjetljivanje visoko učinkovite formule obogaćene pro keratinom omogućuje različite tehnike posvjetljivanja kao što su balayage i pramenovi na zraku. Posvjetljuje do 8 tonova.

po2OPEN AIR POWDER

Puder za posvjetljivanje do 6 tonova napravljen u suradnji s Dessange Paris, poznatom kao pionirom u tehnikama posvjetljivanja. Kremasta i gusta tekstura omogućava savršeno prianjanje i kreativne rezultate.

plPLATINIUM PLUS

Pasta za posvjetljivanje brzog djelovanja obogaćena nutriceridima i pčelinjim voskom posvjetljuje do 7 tonova. Poštuje vlakno kose i pruža ugodu, optimalno posvjetljivanje i sjaj. Idealan za posvjetljivanje tamnije baze.

pl2PLATINIUM BEZ AMONIJAKA

Pasta za posvjetljivanje bez amonijaka obogaćena nutriceridima i pčelinjim voskom posvjetljuje do 6 tonova. Poštuje vlakno kose i pruža ugodu, optimalno posvjetljivanje i sjaj. Idealan za posvjetljivanje svjetlijih baza.

 posMAJIMÈCHES 1+2

Krema za posvjetljivanje bez amonijaka obogaćena agensima za njegu. Krema + vrećica + oksidant omogućavaju visoko precizne, jednakomjerne rezultate. Blistave i čiste blond nijanse. Posvjetljuje do 5 tonova.

uljeSUNKISSED OIL

Ulje za posvjetljivanje bez amonijaka za posvjetljivanje do 2 tona. Gelasta tekstura, za prirodne rezultate suncem poljubljene kose u manje od 30 minuta.