elPerilice rublja svakako su jedni od značajnijih potrošača električne energije u kućanstvu, a osim struje također troše vodu i deterdžente. S odabirom točnog programa pranja i temperature može se spriječiti bespotrebno rasipanje energije, vode i deterdženta no to nerijetko rezultira podređivanjem slobodnog vremena pranju rublja. Electrolux perilica rublja prilagođava se vašem vremenu, a energetska oznaka A+++ jamči vrhunske rezultate očuvanja energije.

Uz profesionalnu Electrolux tehnologiju ova perilica i nadmašuje najvišu oznaku energetske učinkovitosti u EU budući da troši čak 20% manje energije i vode od ostalih perilica istog razreda, a zahvaljujući ugrađenom senzoru težine perilica će vam i savjetovati koliko je deterdženta potrebno za svako punjenje. Time se mogu ostvariti značajne uštede u struji, vodi, deterdžentu te u konačnici novcu.

Ova pametna perilica će zapamtiti vaše najčešće korištene postavke uz opciju MyFavouritePlus, tako da ih pri svakom sljedećem pranju možete uključiti samo jednim dodirom. Također, kako ne biste svoje vrijeme morali prilagođavati pranju rublja tu je i funkcija TimeManager® pomoću koje možete odgoditi početak ciklusa, kako bi se pranje uklopilo u vaš raspored ili u vrijeme kada je struja jeftinija.

Woolmark Blue certifikat jamči da će vaši vuneni odjevni predmeti biti oprani uz iznimnu njegu, a programi s parom će izgladiti nabore na vašoj odjeći koja time postaje jednostavnija za glačanje.

Potražite Electrolux perilicu rublja EWF1408WDL u svim specijaliziranim trgovinama.