Brazilska kompanija Grendene predstavila nove kolekcije za proljeće/ljeto 2016 u opuštenoj atmosferi hotela Kempinski

grend

Regionalna konferencija svjetski poznate brazilske kompanije Grendene održana je u Savudriji (Istra, Hrvatska) u hotelu Kempinski 12. i 13. lipnja.

Glavni organizator ovog događaja bila je kompanija Carvel, generalni distributer Grendene brendova za tržište jugoistočne Europe. Brazilska kompanija Grendene postoji nešto manje od pola stoljeća i bavi se proizvodnjom svjetski poznatih brendova kao što su Rider, Ipanema, Grendha, Zaxy, Melisa i Mel.

U prelijepom ambijentu hotela Kempinski pred najznačajnijim partnerima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Malte predstavljene su kolekcije za proljeće/ljeto 2016. Nove kolekcije donose brojna iznenađenja, suradnju sa svjetski poznatim kućama i dizajnerima, vesele boje, udobne modele, nove trendove kao i jedinstvenost po kojoj su prepoznati u svijetu.

Konferenciju je otvorio Export Manager Grendene S/A, Alexandre Gastaldello koji je došao direktno iz Brazila kako bi svojim prisustvom uveličao događaj. Svim prisutnima se obratio i direktor kompanije Carvel, Miroslav Stanojević.

Pored predstavljanja novih kolekcija za sljedeću sezonu proljeće/ljeto, svim prisutnima predstavljeno je i globalno pozicioniranje i strateška važnost poslovanja kompanije Grendene koja djeluje na svim kontinentima. Program je vodio Ognjen Amidžić, a u revijalnom dijelu konferencije sudjelovala je plesna grupa iz Slovenije na čelu sa svjetskim prvacima u latino plesu – Nadjom Bičkovom i Mihom Vodičarom.

Kako je lokacija konferencije bila na prelijepom golf resortu, kasniji rekreativni program upotpunjen je mini golf turnirom, u kojem je svaka kompanija imala svog predstavnika. Ugodna večer nastavljena je večerom i zabavom za sve prisutne.

Ovim regionalnim događajem, punim različitih poslovnih i zabavnih sadržaja, kompanije Grendene i Carvel pokazale su svoju veličinu i spremnost na nove poslovne korake i razvijanje poslovnih odnosa i tržišta.