Pa nisu žene glupe ako padaju na ruže! Svaka žena koja je u vezi potajno se nada da dobije neku sitnicu i da se ON sjeti. Sve druge verzije su laži.

KraljicaJedan moj dobar prijatelj mi je na pitanje o tome što misli o Valentinovu odgovorio: „Ma to ti mi ne volimo, smatramo Valentinovo izmišljenom obavezom!“

Mislite li da je Valentinovo stvarno izmišljeni konzumeristički dan kojeg su izmislili kako bi nas obmanuli s pričom da je na taj dan neki sv.Valentin unatoč zabrani odlučio vjenčati mladi zaljubljeni par i zbog toga platio svojim životm i onda bi s tom istom pričom trebalo nepopravljive naivčine u zanosu romantike uvesti u dućane gdje će ostaviti novce za ruže, čokolade, medvjediće, dijamante, kako tko ima mogućnosti…

Ne osuđujem muškarce, ipak su oni s Marsa, a tamo se uči i odgaja drugačije.
I oni koji ne misle tako, ne žele to priznati da ne bi ispali papučari. Ali nije bitno što oni misle, pa muškarce možeš pridobiti kad god želiš ionako rade sve što hoćemo i protiv svoje volje!

Zapravo sam najviše ljuta na žene!!!! Na žalost, vidim toliko žena oko sebe koje se trude potisnuti svoju bit i onu istinu zašto je stvorena, a to je LJUBAV. Da budem iskrena, nije mi jasno da li one to rade jer su previše razočarane pa glume da im to nije bitno ili zaista koriste onu mušku stranu mozga. Zar je toliko teško priznati da čeznemo da ljubimo i budemo ljubljeni. Pa zar ne bi to trebala biti najnormalnija stvar na svijetu?

Jedna moja poznanica je primjer takvih žena i rekla mi je onako bahato i ljutito kako je njoj Valentinovo svaki dan u godini, a ne taj jedan dan u godini kako bi opravdala činjenicu da joj dragi nikada nije kupio ništa za Valentinovo. Kao ja sam baš površna…
E pa znate što ja mislim, ja mislim da je njen trenutni odabranik upravo jedan od onih papaka koji zaboravlja rođendane, Valentinovo, godišnjice i slične stvari, a ona ne želi priznati da se možda uz njega osjeća u najmanju ruku zapušteno i nevažno. Onda se skriva iza nekakve kvazi emancipacije.

Pa zar nije lijepo iščekivati dan kada se netko potrudi napraviti u svom rasporedu mjesta samo za vas i pokloni vam nešto lijepo samo za vas? Prekrasno je znati da postoji DAN kada slavimo ideju ljubavi…. Pa nisu žene glupe ako padaju na ruže! Svaka žena koja je u vezi potajno se nada da dobije neku sitnicu i da se ON sjeti. Sve druge verzije su laži.

A vi žene koje tvrdite kako ne volite ruže, parfeme i poklone, neka vas bude sram! Ja da mogu, ja bih za vas uvela zakonsku kaznu. Možda bi bilo dobro da na dan Valentinova čistite zahodske školjke na javnim mjestima pa onda rintajte i pjevajte o tome kako vas nije briga za dan Zaljubljenih!

Isto tako imam poruku za sve muškarce koji misle da su Bogom dani i da žene imaju prevelika očekivanja. Poslušajte stihove  Bryana Adamsa i naučite to napamet: “When you love a woman you tell her, that she’s really wanted. When you love a woman you tell her that she’s the one….”

Da, Valentinovo…. Ja baš mislim da se na takve dane u zraku širi jedna super vibra. Uvjeravam vas da čarolija postoji, ljubav na prvi pogled postoji, ali da bi se dogodilo ono što gledamo u filmovima, treba vjerovati jer ne mogu drugi vjerovati umjesto vas.

Dakle, Mary J. Blige, prigušeno svjetlo, neko slatko vino i čokolada s punooo kakaa. Hmmmm. Najbolje je da mu okrenete leđa i pustite da vas zavodi otpočetka….garantirano vodi do eksplozije osjećaja i dodira….

Želim svima i onima okorjelim nevjernicima i onima nepopravljivim romanticima sretno Valentinovo jer prolazi sve, ali LJUBAV ostaje!

I zapamtite najljepša žena je zaljubljena žena!

Kraljica

P.S. Za ugođaj predlažem par dobrih starih laganica koje vas mogu odvesti u vrijeme kada ste Valentinovo čekale s trncima u trbuhu. Znate onda kada ste još vjerovale u ljubav na prvi pogled i kada ste čekale da vam voljeni nešto pokloni pa makar to bila i sitnica.
I ja sam se radovala sitnicama, danas želim možda torbu iz Bagghya, ali cijenim svaku gestu pa čak ako je riječ samo o Milki, parfemu i ruži.

Pročitajte prethodnu kolumnu od Kraljice: Kaže ON: Ili si rastavljena ili imaš ljubavnika!