Kraljiceeeee … ma to te ja pitam, tako se izlazi van s djetetom. Dotjerana, elegantna, privlačenje pažnje je zajamčeno. Shvaćam da nije uvijek lako, ali što je tu je, jednostavno većina muškaraca uživa vidjeti lijepu ženu. Vjeruj mi da kada vidimo takvu ženu koja ima “ono nešto”, naši nagoni prorade, naravno najčešće su to oni za “održanjem vrste”, da ne koristim teže riječi, a kada nas dovedete u tu situaciju, imate nas kao telad na klanju, možete raditi s nama što hoćete.charlie2
Dakle, u nadi da će i netko s muške strane pročitati ove redove, odgovorno tvrdim da karakterno snažne žene rješavaju ulete tipa: “Izuzetno ste lijepi …” i sl. poput skraćenih pušaka koje bljuju sačmu na glinene golubove. Golubovi, tj. “papci uletači” nemaju nikakve šanse, osim nadati se da će naletjeti na lak plijen, pun nesigurnosti i spreman da padne na njihove komplimente na razini drugog osnovne i pisanja spomenara.

Ajmo malo analize, dakle vidiš majku s djetetom na igralištu i prilaziš joj na način da joj daješ kompliment vezan uz njenu ljepotu??? Pretpostavimo da promisliš prije toga i ukoliko već zaključuješ da je razvedena ili ima ljubavnika, pa daj si postavi pitanje što njoj treba od TEBE? Ima dijete uz sebe i recimo da je samohrana majka. Stari moj, ona je sposobna nahraniti dijete, sebe i tebe bez da podgrije čokolino koji ćeš ti jesti, a uz gore spomenuti ulet, bit ćeš sretan s čokolinom kao da si maznuo kilu mlade janjetine kod Macole. Znaš li ti kako izgleda dan samohrane majke? Ne znam ni ja da ti budem iskren, no siguran sam da ne traži novo dijete na igralištu, već muškarca na kojeg će se moći osloniti i onoga koji će joj pružiti sigurnost i toplinu koja joj nedostaje, te je rasteretiti svakodnevnog stresa i dijela obaveza.

Ukoliko ima ljubavnika, skratimo priču i u tom slučaju. Šansa da joj na isti način uletiš je jednaka šansi da se pahuljica snijega netaknuta provuče kroz pakao. Daj uloži malo truda, imaj stila, pokaži joj koliko vrijediš i daj joj razlog za nekoliko sekundi razmišljanja o tebi umjesto svakodnevnim situacijama i izazovima pred kojima se nalazi. Ljubavnik joj daje one trenutke sigurnosti, uživanja i opuštanja koji joj nedostaju u vlastitom domu. Ti ćeš joj ponuditi člansku iskaznicu boljeg fitness centra ili grijana kožna sjedala u svom automobilu nadajući se da ljubavnik vozi Hyundai Accent kupljen 94. na povlasticu?

Pokaži poštovanje, ne napadaj odmah kao gladna hijena, postoje ljudi s kojima se druži, budi pristojan, raspitaj se indiskretno i apsolutno svaka žena na ovome svijetu može biti osvojena na pravi način samo ga moraš otkriti. Najljepše stvari u životu zahtijevaju puno truda i energije, zar ne?

Charlie