Sanex se za razliku od drugih kozmetičkih brendova izdvaja po tome što se fokusira na zdravlje kože i predan je stalnoj inovativnosti, a njegove formule podupiru prirodne procese na koži i sve su dermatološki ispitane. Proaktivno smanjuje upotrebu nepotrebnih kemijskih sastojaka kako bi dobili formulacije koje su najbolje za kožu.

sanexBrojne Hrvatice okupile su se na predstavljanju novog kozmetičkog brenda Sanex koji je predan očuvanju zdravlja kože. Kako pravilno njegovati i štititi kožu bila je glavna tema predstavljanja kozmetičkog brenda Sanex u kojem su sudjelovale dr. med. spec. dermatovenerolog Klaudija Šebetić, pjevačica Lana Jurčević, Iris Androšević Pinjuh i Mario Valentić.

san1

klSvjetski napredak u istraživanju kože proširio je znanja o koristima i važnosti higijene kože. To je omogućilo Sanexu da ponudi formule koje podržavaju prirodni zaštitni sloj kože i štite ga. Koža je prirodni zaštitni omotač koji nas štiti od štetnih vanjskih utjecaja, infekcija i oštećenja pa je doktorica Klaudija Šebetić istaknula važnost odabira kvalitetnih proizvoda za tuširanje, kao i dezodoransa: „Postoji uvriježeno mišljenje kako je tuširanje zdravo, jer održava našu higijenu, pruža nam osjećaj svježine i čini kožu čistom. Ljudi su skloni misliti ako se češće tuširaju, kako će biti zdraviji i čišći. No, to je zabluda jer prečesto tuširanje, uz korištenje neadekvatnih proizvoda za tuširanje, može negativno utjecati na kožu. Zato je važno koristiti gel za tuširanje koji štiti i vlaži kožu te održava njezin prirodni pH. Znojenje je sasvim prirodna pojava, zahvaljujući kojoj se koža „hladi“ pa čak i kada biramo dezodorans, trebamo misliti na zdravlje kože. To znači da dezodorans mora podržavati prirodni zaštitni sloj kože, čuvati prirodnu bakterijsku floru i održavati pH ravnotežu.“

grTom prigodom pitali smo Gregora Kumpa, Retail Marketing Team Leader Adria North za Sanex što je novo kod kozmetičkog brenda Sanex i što ga izdvaja od drugih sličnih kozmetičkih brendova.

Gregor Kump: “Brend Sanex nije klasični kozmetički brend, već ga izdvaja to što mu je primarni cilj održavanje zdravlja kože.“

Koliko je dugo već na našem tržištu?

Kump: “Već dva mjeseca je prisutan na hrvatskom tržištu, i to u prodavaonicama DM-a, ali od sada ćemo biti prisutni na cijelom tržištu.”

Koliko dugo brend postoji?

Kump: “Brend Sanex postoji već dugi niz godina, prvo je bio lansiran u Španjolskoj. Riječ je o međunarodnom brendu koji je u vlasništvu Colgate-Palmolive kompanije.”

san2

Na predstavljanju Sanex proizvoda predstavljen je gel za tuširanje Sanex Dermo Protector koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka za zaštitu kože pod nazivom DermoActive 3 Complex. Upravo zahvaljujući spomenutoj formuli, Sanex Dermo Protector štiti kožu, dubinski je vlaži te održava njenu prirodnu pH vrijednost.

san5

Također, predstavljen je Sanexov asortiman antiperspiranata koji ne sadrže parabene i alkohol, dermatološki su ispitani i nude cjelodnevnu zaštitu istodobno štiteći kožu. Oni uključuju tehnologiju BioResponse, koja je visoko učinkovita protiv neugodnih mirisa i vlage, a čuva prirodnu pH vrijednost i bakterijsku ravnotežu kože.

Sanex gelovi za tuširanje i dezodoransi mogu se pronaći u svim maloprodajnim trgovinama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 18,90 kn za gelove i od 22,90 kn za dezodoranse.

mariov