Već više od 50 godina, KÉRASTASE frizeri diljem svijeta savjetnici su ženama koje su spremne priznati kako se ponašaju prema svojoj kosi, i odati i najcrnje tajne! Kako bi pomogao ženama da bolje njeguju svoju kosu, 1995. Kérastase je lansirao liniju RÉSISTANCE.

kosa20 godina kasnije, s uvođenjem RÉSISTANCE THERAPISTE kultni brand poprima novu vitalnost i ispunjava potrebe i izrazito oštećene kose. Pionirsko otkriće strukture kose, snaga drevne biljke i nova rutina upotrijebljeni su u inovativnim, izrazito senzorijalnim formulama kako bi se postiglo ULTIMATIVNO ISKUSTVO NJEGE KOSE. Potaknut istraživanjima L’Oréal Advanced Research i iskustvom frizera, Kérastase poziva žene da zamisle potpuno obnavljanje oštećene kose, PONOVNO ROĐENJE ZDRAVE KOSE.

SAN O LIJEPOJ KOSI UHVAĆEN IZMEĐU ŽELJE I KRIVNJE
Želja za lijepom kosom dovodi do toga da kosu podvrgavamo brojnim tretmanima, uređajima koji koriste toplinu, prečestom bojenju…S vremenom se oštećenja akumuliraju i dovode kosu u stanje šoka. No znači li to da se žene moraju odreći sna o lijepoj kosi jer su rastrgane između želje i osjećaja krivnje?

#HAIRCONFESSION
Kada žena posjeti Kérastase frizera kojeg doživljava kao „doktora za kosu“, on pozorno sluša na koji je način žena oštetila kosu. S kojim ciljem? Omogućiti ženama da se prestanu osjećati krivima zato što podvrgavaju kosu previše štetnih utjecaja.

Koji su simptomi koji vam ukazuju da je vaša kosa u stanju šoka?
SIMPTOM #1
Kada šamponirate kosu osjećate se kao da je izgubila život, kao da se raspada pod prstima.
SIMPTOM #2
Vizualno vrhovi kose izgledaju „spaljeno“. Ispucali vrhovi su posvuda.
SIMPTOM #3
Dužine su zapetljanje i lome se kada prolazite češljem kroz kosu.
SIMPTOM #4
Boja nije vibrantna, izgleda isprano i beživotno.

TEMELJNO OTKRIĆE – SNAGA FORMULE KAP KOJA JE ČUVAR UNUTARNJE KOHEZIJE KOSE
L’Oréal Advanced Research otkrio je temeljnu ulogu formule KAP (Keratin Associated Proteins) u strukturi kose. Ovi sićušni proteini povezuju keratin i stvaraju čvrstu mrežu za vlakno kose.

INOVACIJA FIBRA-KAP ™, SNAŽAN KOMPLEKS
Ekskluzivna Kérastase formula stvorena kako bi kompenzirala gubitak KAP u vlaknu kose.

ČUDO PRIRODE – THE RESURRECTION PLANT (MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA)
BILJKA KOJA SE VRAĆA U ŽIVOT
Biljka penjačica koja raste u najsušim krajevima svijeta ima sposobnost vraćanja u život nakon što je došla u stanje blizu smrti. Tijekom najvećih suša, ova jedinstvena biljka gubi zelenu boju, povlači svoje peteljke kako bi sačuvala dragocjene vitalne elemente u jezgri. Kada opet dođe u kontakt s vodom, vraća se u život i počinje novi ciklus. L’Oreal Advanced Research otkrio je prisutnost određenih šećera i polifenola u listovima biljke.
Sève de Résurrection, ili “resurrection sap”, uzeti su iz lišća kako bi se iskoristila energija ove fascinantne biljke.
1995. Kérastase otvara novi put u njezi oštećene kose s lansiranjem linije Résistance

2015. Résistance se dodatno razvija kako bi pomogao i ženama s najoštećenijom kosom.

RÉSISTANCE FORCE ARCHITECTE
Ova linija namijenjena je za kosu oštećenja 1-2. Suho vlasište i dužine koje se petljaju. Uključuje Bain Force Architecte kupku, Ciment Anti-Usure njegu, Masque Force Architecte masku , Ciment Thermique termo kremu i Fibre Architecte serum. Ovih pet proizvoda obogaćeno je formulom “resurrection sap” za još bolje rezultate.

RÉSISTANCE THÉRAPISTE
Ova linija dizajnirana je za izrazito oštećenu kosu podvrgnutu brojnim tretmanima, oštećenja 3-4. Kosu koja je izrazito suha, oštećenih vrhova, izblijedile boje. Oštećena, ispucala i gruba kosa izgleda kao da je „spaljena“ i u potpunosti beživotna. Po prvi puta L’Oréal Advanced Research našao je način kako izrazito oštećenoj kosi vratiti život. Linija proizvoda obuhvaća 4 nova izrazito učinkovita proizvoda: Soin Premier Thérapiste, Bain
Thérapiste kupku, Masque Thérapiste masku i Sérum Thérapiste.

soinInovacija #1
SOIN PREMIER THÉRAPISTE – RUTINA ZA TANKU KOSU
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji s formulom koja djeluje kao zaštitna gaza, Soin Premier Thérapiste, vlaknu pruža mekoću i štiti ga tijekom pranja. Ova revolucionarna tehnika upotrebe njege prije šamponiranja omogućuje njegu kose bez otežavanja.
Upotreba: nanesite prije šamponiranja na vlažnu kosu kako bi vlakno kose nježno apsorbiralo proizvod bez da oteža kosu. Ostavite djelovati par minuta i isperite. Sa svojom gotovom baršunastom teksturom, vlaknu je pružen osjećaj lakoće.
Informativna cijena: 229,00kn

btInovacija #2
BAIN THÉRAPISTE – RUTINA ZA TANKU & DEBELU KOSU
Pogodna za svaki tip kose, kupka Bain Thérapiste sadrži novu tehnologiju i kationske polimere koji pojačavaju obnavljanje kose. Dosad neviđena tekstura obavija vlakno kose kako bi se smanjilo trenje prilikom pranja.
Upotreba: protrljate proizvod između prstiju i dobro emulgirajte kako bi osjetili transformaciju. Prvo nanesite na vrhove, a zatim na dužine i korijen kako biste dobili bolji osjećaj koji su dijelovi kose najoštećeniji. Isperite. Od svoje prve aplikacije, ova kupka u obliku pjene prodire u vlakno kose te ga obavija i obnavlja.
Informativna cijena: 171,00kn

mtInovacija #3
MASQUE THÉRAPISTE – RUTINA ZA DEBELU KOSU
Bogata, baršunasta tekstura stapa se s kosom i obnavlja vlakno kose.
Upotreba: na opranu, ručnikom posušenu kosu nanesite proizvod pramen po pramen po čitavoj dužini. Ostavite djelovati nekoliko minuta te isperite. Visoka kozmetička tekstura i osjećaj ugode pružaju debeloj kosi podatnost i vibrantnost.
Informativna cijena: 321,00kn

sertInovacija #4
DOUBLE SÉRUM THÉRAPISTE – RUTINA ZA TANKU I DEBELU KOSU
Dvostruko učinkovit, ovaj proizvod kombinira agens za njegu na bazi ulja koji vlaknu pruža hidrataciju i kremastu teksturu koja njeguje i zaključava vrhove. Ova suptilna mješavina revolucionarnih sastojaka koji su kontradiktorni po pitanju formula, pruža kosi jedinstvene rezultate. Vlaknu kose pružena je i termo zaštita do temperatura od 230°C.
Upotreba: potisnite dvije pumpice između dlanova i protrljajte. Emulgirajte vršcima prstiju i nanesite od vrhova do dužina na opranu, ručnikom posušenu kosu. Završni učinak odmah je vidljiv, a kosi je pružena ekstra mekoća.
Informativna cijena: 263,00kn

CAMERON RUSSELL – MUZA LINIJE THÉRAPISTE
Cameron Russell jedna je od onih ikona koje pršte energijom, san svakog modnog dizajnera. U dobi od 27 godina, ovaj američki top model iz Cambridge, Massachusetts upotrebljava govor tijela za izražavanja misli. Cameron nije samo utjelovljenje ljepote, nego i snažna osoba koja je 2013. postala glasnogovornicom TEDx, organizacije za stvaranje komunikacijskih platformi gdje govornici mogu podijeliti svoje ideje, ekspertizu i stručne savjete besplatno kako bi društvo postalo bolje. Zato što se voli izražavati, a ne samo pozirati , zato što svoju kosu doživljava kao simbol slobode, zato što je briljantna, prekrasna i živahna, Kérastase je u ovoj muzi prepoznao utjelovljenje linije Résistance Thérapiste.

Izvor fotografija: Kérastase Paris

simpli