U srcu L’OCCITANEOVE obnovljene i reformulirane kolekcije Cade nalazi se prirodno eterično ulje divlje šmrike, dobiveno iz malenog robusnog drveta koje se također može opisati kao višestrano i naizgled kontradiktorno… Čvrsto i otporno s oštrim i bodljikavim lišćem, može rasti na kamenim grebenima i u najgrubljim klimama. Dok s druge strane, njegovo eterično ulje poznato je po zaštitnim i umirujućim svojstvima…

L’Occitane ga je spojio s eteričnim uljem ružmarina u patentiranom kompleksu punom antioksidativnih svojstava, koji obnavlja kožu i pomaže smanjiti proizvodnju sebuma.

KOLEKCIJA CADE – SVE ZA NJEGU MODERNOG MUŠKARCA

 

View this post on Instagram

 

@marko.tolja se ne odvaja od Višenamjenskog balzama Cade čak niti na godišnjem odmoru. A koja je njegova tajna privlačnog tena? Pobrinite se za hranjivu njegu, prigrlite minimalizam, udahnite svjež zrak punim plućima i zapjevajte njegovu novu pjesmu “O tebi ovisan” dok sređujete bradu. Ovaj ritual popravlja raspoloženje u trenu i jamči sjajan izgled. Višenamjenski balzam Cade bit će vaš najbolji saveznik u beauty rutini jer ga možete koristiti i kao hidratantnu kremu, pjenu za brijanje i losion nakon brijanja. Idealan je za precizno brijanje kontura brade na vratu i jagodicama lica. Tanki sloj nakon brijanja pruža maksimalnu hidrataciju i osjećaj ugode. Odmah po nanošenju pomaže smanjiti osjećaj zategnutosti i nadraženosti uzrokovan brijanjem. Možete li poželjeti išta bolje za svoje lice?

A post shared by L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr) on

Iako je kolekcija Cade dostupna u L’Occitaneu još od 1994. godine, ova obnovljena kolekcija pruža jednostavnost, čiste i prirodne formule, nekomplicirane i intuitivne ili višenamjenske proizvode koji se uklapaju u životni stil modernog muškarca.

U kolekciji su dostupni osnovni proizvodi za kvalitetnu i jednostavnu njegu muške kože: Energizirajući fluid Cade, Piling za svakodnevno čišćenje Cade, Pročišćavajuća maska s ugljenom Cade, Revitalizirajuća krema za lice Cade, Ulje za omekšavanje brade Cade, Višenamjenski balzam Cade, Umirujući balzam poslije brijanja Cade, Sapun za brijanje Cade, Bogata krema za brijanje Cade i Osvježavajući gel za brijanje Cade.

Više na www.loccitane.hr