Prije nekoliko dana donijeli smo vam priču o tome što muškarci zapravo vole, što se tiče seksa. Sada smo isto pitanje postavili i ženama, pa da vidimo možemo li naći zajedničkih točaka.

Pet kratkih i jasnih stvari što žene vole da im se radi.

Stoga dečki, pročitajte uputstva i prihvatite se posla.

1. Dignite nas. Mislim da je jako malo onih koja ne voli da je muškarac zgrabi podigne i prisloni uz zid, strastveno poljubi, uz naravno sve popratne sadržaje koji idu uz to. Većina žena mašta o tome, a vjerujemo da ni muškarci nemaju ništa protiv ovakvog scenarija.

2. Grubost. Pri tome ne mislimo da ženama ostavljate crne tragove po tijelu. Ali mala doza drskosti i grubosti, taman da ženama prorade trnci u tijelu i dovedu ih do točke usijanja. Da, da, žene žele da im pokažete svoju zločestu, drsku stranu.

3. Vežite nas! Većina žena sanja upravo o tome da je njen muškarac veže i iskoristi njenu slabost. Bespomoćnost, kravate, i vezane ruke, prepuštene njemu na milost i nemilost, sigurno je barem malo uzbudilo svaku ženu.

4. Skidajte nas polako. Iako je kidanje odjeće vrlo uzbudljivo i strastveno, polagano skidanje i draženje itekako može razbuditi maštu.

5. Javnost. E ovdje se možemo dogovoriti. Muškarce i žene podjednako uzbuđuje seks u javnosti i onaj strah da mogu biti uhvaćeni. Topliji dani su stigli, a i pravo vrijeme da se opustite negdje u prirodi ili na plaži. No ipak pripazite na maloljetnike i policiju.

 

View this post on Instagram

 

Trouble @monsieur_alpha

A post shared by Life and Style Magazine (@mans.channel) on

Ana-Marija Karakaš