06.03.2023. – Ovog je vikenda u kina diljem svijeta stigao CREED III, novi film Michaela B. Jordana koji je uz glavnu ulogu Adonisa Creeda, preuzeo i redateljsku palicu u trećem dijelu poznate franšize.

CREED III ne samo da je dominirao na kinoblagajnama već bilježi i rekordno otvaranje franšize. S globalnom vikend zaradom od $100.4 milijuna srušio je rekord otvaranja CREED franšize, ali i ostalih sportskih franšiza svih vremena!

Novi kino hit kompanije Warner Bros i MGM, u distribuciji Blitz filma, i u domaćim kinima ruši rekorde na kino blagajnama. U Hrvatskoj je CREED III pogledalo 10.167  gledatelja sa zaradom od 65.769  EUR, značajno više od prva dva nastavka filma!

Creed III je ujedno i najbolje otvaranje filma sa Michaelom B. Jordanom u glavnoj ulozi.

Uz Michaela B. Jordana u filmu glume još i Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent i Phylicia Rashad.

CREED III u distribuciji Blitza preporučamo pogledati u IMAX®, 4DX® i Extreme formatima jer se radi o filmu koji se jednostavno mora gledati na velikom platnu! Borbe, akcija – želite to vidjeti izbliza i osobno, želite osjetiti svaki udarac, čuti svaki udarac, vidjeti svaku kap znoja i kap krvi.