Zagreb, 19.5.2022. – Bliži nam se mnogima omiljeno godišnje doba – ljeto! S nestrpljenjem očekujemo tople i duge dane koje obožavamo provoditi u prirodi, na plaži ili negdje na terasi s našim prijateljima i obitelji. Kako bi uživanje bilo što bezbrižnije, trebamo voditi računa o odgovarajućoj kremi za zaštitu od sunca koja savršeno odgovara potrebama naše kože.

Naš saveznik u borbi protiv fragilne kože, brend A-DERMA, i za sunce ima savršeno rješenje – PROTECT liniju za djecu i odrasle, koju ove sezone obogaćuje inovativno džepno pakiranje, PROTECT POCKET nevidljivi fluid,  kako bi naša omiljena krema za zaštitu od sunca uvijek bila „pri ruci“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A-DERMA HRVATSKA (@aderma_hrvatska)

Njegova tekstura prilagođena je normalnoj i mješovitoj do masnoj koži, dok formula sadrži Pierre Fabre patentirani sustav zaštitnih filtera, kao i ulje izdanaka Rhealba® zobi te DUO ultra-upijajućih prahova nove generacije za instant dry učinak u 3 sekunde. Neljepljiva fluidna tekstura brzo se upija i ne ostavlja trag na koži. Baš zbog toga je odlična baza za šminku i idealan izbor za svakodnevnu zaštitu od sunca. Zaštitni faktor 50 + te vodootpornost, uz delikatni miris zelenog čaja, jasmina i breskve, jamče optimalnu zaštitu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A-DERMA HRVATSKA (@aderma_hrvatska)

Cijela A-DERMA PROTECT linija za zaštitu od sunca sastoji se od 9 proizvoda:

 • A-DERMA PROTECT POCKET nevidljivi fluid SPF 50+, 30 ml
 • A-DERMA PROTECT nevidljivi fluid SPF 50+, 40 ml
 • A-DERMA PROTECT krema SPF 50+, 40 ml– namijenjena normalnoj do suhoj fragilnoj koži 
 • A-DERMA PROTECT sprej SPF 50+, 200 ml – namijenjen fragilnoj koži odraslih.
 • A-DERMA PROTECT X-TREM nevidljivi stik SPF 50+, 8g – za zaštitu manjih područja kože, za bebe (od 6 mjeseci), djecu i odrasle.
 • A-DERMA PROTECT KIDS dječji sprej SPF 50+, 200 ml – namijenjen fragilnoj koži djece.
 • A-DERMA PROTECT AC matirajući fluid SPF 50+, 40 ml – zaštita od sunca za masnu kožu sklonu nastanku akni.
 • A-DERMA PROTECT AD krema SPF 50+, 150 ml – jedinstven proizvod za zaštitu od sunca namijenjen koži sklonoj atopiji, za bebe (od 6 mjeseci), djecu i odrasle. Ova ultrasigurna formula odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom.
 • A-DERMA PROTECT AH obnavljajući losion nakon sunčanja, 250 ml – namijenjen je fragilnoj koži djece i odraslih. Hidrira i obnavlja kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, obnavlja kožnu barijeru zahvaljujući Barriestolideu® i štiti stanice nakon izlaganja suncu zahvaljujući ulju izdanaka Rhealba® zobi.

Zašto odabrati A-DERMA PROTECT liniju za sve članove obitelji?

A-DERMA nudi rješenja za različite tipove fragilnosti kože (patološka i nepatološka stanja) za cijelu obitelj. U segmentu zaštite od sunca stručnjaci su osmislili inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na tri razine štetnog djelovanja sunca:

    • A-DERMA PROTECT ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani* sustav zaštitnih filtera. Riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, s obzirom da sadrži optimalan broj filtera velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.
    • JAČA funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano*.
    • Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksicira.
    1. A-DERMA PROTECT POCKET NEVIDLJIVI FLUID SPF 50+ 30 ml – 123,25 kn
    1. A-DERMA PROTECT NEVIDLJIVI FLUID SPF 50+ 40 ml – 117,10 kn
    1. A-DERMA PROTECT KREMA SPF 50+ 40 ml – 117,10 kn
    1. A-DERMA PROTECT AC MATIRAJUĆI FLUID SPF 50+ 40 ml – 117,10 kn
    1. A-DERMA PROTECT SPREJ SPF 50+ 200 ml – 220,00 kn
    1. A-DERMA PROTECT DJEČJI SPREJ SPF 50+ 200 ml – 220,00 kn
    1. A-DERMA PROTECT X-TREM STIK SPF 50+ 8 g – 132,54 kn
    1. A-DERMA PROTECT AD KREMA SPF 50+ 150 ml – 224,00 kn
    1. A-DERMA PROTECT AH OBNAVLJAJUĆI LOSION 250 ml – 189,20 kn