Prestanak pušenja težak je zadatak i to najbolje znaju strastveni pušači! I ne radi se samo o nikotinskoj ovisnosti već i o psihološkoj ovisnosti na primjer, mnogi pušači kažu da im je potrebno da drže cigaretu u ruci. Zato se preporuča iskoristiti svu pomoć koja se nudi od obiteljske podrške do liječničke. U nekim zemljama se pušilice čak odobravaju od zdravstvenog sustava za osobe koje bi se trebale pothitno odviknuti od pušenja zbog zdravstvenih razloga.

Zato se u zadnje vrijeme sve više priča o elektroničkim ili e-cigaretama. Još uvijek su predmetom javnozdravstvenih rasprava zagovornika kontrole duhana, ali u isto vrijeme se pojavljuje sve veći broj dugogodišnjih pušača koji tvrde da su im e-cigarete itekako pomogle u nadomještanju nikotina iz običnih cigareta, a da pritom nemaju dokazane toksične i štetne učinke koje izazivaju obične cigarete. Također pružaju oralnu stimulaciju, osjećaj držanja cigarete i slične učinke koje nemaju nikotinski flasteri, gume za žvakanje i sl.

Na vama je da odlučite što je najbolje za vas i proučite sve eventulane rizike i dobrobiti e-cigarete.

Jedan od najpoznatijih dućana e-cigareta i tekućina je e-Revolucija Shop čiji asortiman sadrži originalne brendove (Innokin, Joyetech, Voopoo, Eleaf, Vaporesso, Smok). Ukoliko trebate savjet kako izabrati novi uređaj sukladan vašim potrebama, slobodno se obratite e-Revoluciji!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli E revolucija_shop (@erevolucija)

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 20. svibnja je Željka Vugec🙂 Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!