Iz laboratorija domaće kompanije Elbi Medikal stiže Bioskin – linija krema za njegu kože u kojoj su svi sastojci 100% prirodni, a jedan od ključnih je prirodni vulkanski materijal klinoptilolit (Zeolit)

bioskin

Svi jako dobro znamo koliko je ritual njege kože važan, no ne smijemo zaboraviti kako su jednako važni i sastojci proizvoda koje koristimo. Na to su posebno mislili u Elbi Medikalu pri stvaranju potpuno prirodne linije za njegu kože Bioskin.

Svaki od proizvoda Bioskin nastao je pažljivo odabranim prirodnim sastojcima u laboratoriju domaće kompanije za prodaju potrošnog medicinskog materijala Elbi Medikal koja je, nakon 20 godina uspješnog djelovanja, odlučila napraviti iskorak i tržištu ponuditi jedinstveni prirodni proizvod.

Linija prirodnih proizvoda za njegu kože sastoji se od Young, Sensitive i Beauty kreme, a jedinstvena je po tome što su svi sastojci 100% prirodni, ne sadrže parabene te su obogaćeni pročišćenim klinoptilolitom (Zeolitom) – rijetkim prirodnim vulkanskim mineralom.

Problemi s kožom su prošlost

b2Jedinstvenom kombinacijom hladno prešanih ulja uz shea maslac osmišljen je Bioskin Sensitive balzam namijenjen njezi suhe, popucale i nadražene kože. Sadrži i hladno prešana ulja trputaste lisičine, tamanu ulje, ulje sjemenki noćurka te karite maslac i pročišćeni klinoptilolit (zeolit). Sensitive balzam štiti kožu od isušivanja i čini je mekom i nahranjenom. Uz to proizvod je pogodan i za djecu.

b4Za poboljšanje i regeneraciju zrele kože brine se Bioskin Beauty krema pripremljena od blagotvorno hladnih prešanih ulja, ploda divlje ruže, koštica šljive te sjemenki nara. Namijenjena je poboljšanju tonusa zrele kože, a pomaže regeneraciji i jačanju epiderme te sprečava nastajanje bora. Bioskin Beauty krema, nanesena u tankom sloju neće začepiti pore, već će kožu nahraniti, pružiti joj dovoljno vlažnosti i poboljšati elastičnost.

b3Bioskin Young krema namijenjena je svima koji imaju problema s mješovitom, masnom i problematičnom kožom. Hladno prešano yang ulje u kombinaciji sa hidrolatom ružmarina regulira lučenje sebuma te kao dopuna pomaže u tretmanima protiv akni, ožiljaka i seboree. Formula ove kreme bazira se na ljekovitim svojstvima svake komponente zasebno te na njihovom međusobnom djelovanju. Redovitim korištenjem koža će biti intenzivno nahranjena, postepeno će se prekinuti upalni proces već postojećih prištića, ali i zaustaviti stvaranje novih.

Bioskin proizvodi dostupni su putem web shopa elbi-medikal.hr te u ljekarnama i Elbi Medikal trgovinama.

Bioskin Sensitive, 150 ml – 127,00 kn
Bioskin Beauty, 50 ml – 115,00 kn
Bioskin Young, 50 ml – 115,00 kn

Proizvode možete naći u sljedećim ljekarnama:  Zagreb – Ljekarna Barulek, Ljekarna Muhić-Car, Mrđen, Ljekarna Zrinka Šimac Terek, Ljekarne Filipović, Ljekarna Mirna Jelić, Ljekarna Ljubić, Šabić, Ljekarna Vrkljan, Pekica, Brce, Ljekarna Mihaljević, ZU ljekarne Štefanić, Ljekarne Filipović (Sesvete), Ljekarna Pleško Fruža (Donja Bistra), Elbi Medikal Medilana (Dugo Selo), ZU ljekarne Štefanić (Đurđevac), Elbi Medikal (Koprivnica), Ljekarna Mihovilović, Muškardin (Rovinj), Ljekarne doma zdravlja Virovitičko-podravske županije).