Ukoliko se odlučujete za kupnju hladnjaka, razmislite o modelima Samsungovih hladnjaka RB33J3209SA/EF, RB33J3219SS/EF, RB38J7359S4/EF jer upravo na njima možete ostvariti pravo povrata od 800 kuna putem državne subvencije

kuhinja

Izrazito je važno pravilno čuvati namirnice, a to posebno vrijedi u ljetnim mjesecima koji su pred nama. Nerijetko nam se dogodi da kupimo voće, povrće pa čak i komad mesa koji izgledaju divno i svježe, a kad ih stavimo u hladnjak, vrlo brzo izgube prvobitnu svježinu i pokvare se.

Jedan od glavnih razloga za to je nepravilno čuvanje hrane. Kako bi vam namirnice duže ostale svježe, uz dobar hladnjak, potrebno je znati i pravilno ih pohraniti. Jaja, mliječni proizvodi, suhomesnati proizvodi i ostaci kuhane hrane idu na gornje police u hladnjaku. Srednje police idealne su za pohranu svježeg mesa i ribe. Tu valja napomenuti da sirovo meso uvijek ide ispod kuhanog. Voće i povrće se pohranjuje u dnu hladnjaka, kako bi što duže vremena ostalo svježe. Pregrade na vratima rezervirane su za sokove, alkoholna pića i namirnice kao što su maslac.

Prilikom dizajniranja hladnjaka, Samsung se vodio upravo tim bitnim činjenicama i nastojao je proizvesti proizvode koji će cijeloj obitelji olakšati pohranu i traženje namirnica. Samsungovi hladnjaci imaju posebne odjeljke za čuvanje određene hrane i vrlo jednostavan pristup, što uvelike olakšava potragu za omiljenom namirnicom. Također treba napomenuti da modeli Samsungovih hladnjaka RB33J3209SA/EF, RB33J3219SS/EF, RB38J7359S4/EF dolaze s najvišom oznakom A+++ što ih svrstava u skupinu energetski učinkovitih aparata. Ukoliko se odlučujete za kupnju hladnjaka, razmislite o ovim modelima jer upravo na njima možete ostvariti pravo povrata od 800 kuna putem državne subvencije i na taj način, osim smanjenog računa za električnu energiju, štedite i znatnu sumu novca koju možete iskoristiti za kupnju omiljenih namirnica.