Ipanema, brazilski brend ljetne obuće, pokrenula projekt za uljepšavanje žena u poznatim zagrebačkim salonima

ipanema2Ususret Olimpijskim igrama, koje će se održati u Brazilu sljedeće godine, Ipanema je pokrenula projekt s najpoznatijim zagrebačkim salonima pod nazivom „Ipanema Beauty Women“.

ipanema3

Ideja projekta je da se ženama koje posjećuju salone ljepote približi duh Brazila te da se one mogu opustiti i na vrijeme pripremiti za ljetnu sezonu.

Ipanema je najpoznatiji brend u izradi ljetne obuće, papuča i sandala te je kao takav osvojio naše tržište. Ovaj popularni brend lansirala je poznata manekenka NE i tako napravila pravi spoj ljepote, udobnosti i stila u isto vrijeme.

“Ipanema Beauty Women” je projekt koji se radi u suradnji s najpoznatijim salonima ljepote, gdje žene inače provode najviše svog slobodnog vremena. Uz njegovanje svoje ljepote, opuštanje i mir nakon radnog dana, Ipanema im pruža još više – ljetne proizvode i akcije koje pozivaju na more i plažu.

U projektu sudjeluju najpoznatiji zagrebački saloni: Salon Teuta, GT salon,
Frizerski salon TONI&GUY, Frizerski salon “F” by. Zvonimir Franić te Frizerski salon Zanetti. Saloni su označeni posebnom naljepnicom “Ipanema Beauty Women” i pored regularnog, kvalitetnog sadržaja koji već pružaju svojim klijentima, a koji je na najvišim svjetskim razinama, sada nude i nešto više, a to je dodir ljeta u salonu i pogodnosti prilikom kupovine Ipanema proizvoda.

Ovaj će projekt u svom daljnjem razvoju donijeti i nove frizure te modne trendove direktno iz Brazila. Posjetiteljice salona očekuju brojna iznenađenja.

Budite svoje, ali uvijek drugačije i lijepe.

ipanema