Najveći specijalizirani sajam u regiji Dani beba, djece i trudnica privukao preko 22.000 posjetitelja u Lumini centar

Od 16. do 17. svibnja u Lumini centru održao se 19. po redu sajam „Dani beba, djece i trudnica“, najveći sajam za bebe i djecu u regiji. Nakon zagrebačkog i splitskog izdanja, ovaj istaknuti specijalizirani sajam po prvi put se organizirao u Varaždinu u vodećem regionalnom shopping centru koji je posjetilo preko 22.000 posjetitelja.

lumini

Tim povodom Alenka Cigrovski, marketing menadžerica Lumini centra je izjavila: „Veseli nas što smo ugostili najveći sajam za bebe i djecu u regiji što se pokazalo kao dobra odluka s obzirom na velik interes naših sugrađana. Poticanjem ovog istaknutog sajma na ovim prostorima iznova potvrđujemo našu dugoročnu posvećenost lokalnoj zajednici kao i najmlađim članovima obitelji na kojima, u konačnici, svijet ostaje.“

U prostoru shopping centra Lumini, na jednom mjestu su se predstavile mnoge relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci.

Osim izložbenog prostora posjetitelji su mogli uživati i u bogatom programu. Na pozornici su nastupili brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi i animatori. Djeca su osvajala razne nagrade u zanimljivim natjecanjima, te se zabavljala u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu.

Sljedeći „Dani beba, djece i trudnica“ stižu na jesen tradicionalno u Dalmaciju, odakle se u studenom ponovo sele u Westgate kraj Zagreba.

Iako su 19. Dani beba, djece i trudnica završili, druženje se nastavlja na Facebook stranici sajma, a više detalja o narednim sajmovima možete pogledati na internet stranici sajma: www.danibeba.com