vichy-tubicaEvo još jednog proizvoda na tržištu koji će zasigurno biti pun pogodak za sve one koji ne mogu funkcionirati bez šminke.

Ja osobno uvijek tražim nešto što će me njegovati i uvijek mi je bilo teško naći dobar puder koji super prekriva, a da u isto vrijeme njeguje kožu.

Ovaj novi puder iz linije Teint Ideal je namijenjen upravo za osjetljivu i suhu kožu. Nije sve na tržištu prilagođeno za našu kožu bez obzira što piše na deklaraciji, međutim vrlo ugodno sam se iznenadila probavši ovaj proizvod.

vichy-namaz

vichy-recenzijaTekstura pudera je vrlo lagana, kada sam ga stavila na lice osjećala sam se kao da sam stavila kremu. Nakon nanošenja na kožu, na dodir je vrlo baršunast. Vrlo dobro prekriva što možete vidjeti iz donjih fotografija, čak nisam imala osjećaj da ga trebam matirati premda to radim po defaultu.

Ovdje je riječ o boji 35, rosy sand i na mom licu izgleda skroz prirodno. Moram napomenuti za sve čija je koža osjetljiva da je hipoalergen i da ne sadrži nikakve parabene.

ZAKLJUČAK: Vrlo sam zadovoljna i preporučila bih ga svima bez obzira na tip kože budući da je prvenstveno namijenjen za osjetljivu i suhu kožu. Izdvojila bih ga od ostalih proizvoda po tome što uz dobro prekrivanje nemam osjećaj da mi je koža zabetonirana.

Nadam se da će na tržištu ostati još dugo vremena. Kažem to, jer obično nakon što otkrijem nešto super na tržištu, ta linija nestane:) Nadam se da se to neće dogoditi i sa Teint Idealom.

vichy-nasl

Lipadona