Pretjerujte slobodno jer s ovom maskarom vaše trepavice će doživjeti šokantni volumen, a iz svakog kuta ćete izgledati odlično!

Untitled-27Isključivo za YSL proizvedena, pojačana i dodatno uvrnuta helix četkica, pruža vam trenutni volumen trepavica, uz vrlo jednostavnu primjenu. Tanka četkica omogućava savršenu kontrolu i preciznost, u kombinaciji s lijepo kremastom formulom za ravnomjerno pokrivanje svake trepavica. Za guste i sjajne trepavice već od prvog nanošenja.

Evo zašto je Maskara Volume Effet Faux Cils Shocking posljednje dostignuće tehnologije:

– kompaktna četkica asimetričnog oblika za duge i uvijene trepavice

– odrezana spirala četkice koja omogućava teksturi prodiranje u srce četkice

– dlačice su postavljene u svim smjerovima, te omogućavaju zadržavanje formule sve do njezinog nanošenja

Formulu maskare Volume Effet Faux Cils Shocking čine dvije vrste voska: mekani vosak koji momentalno podebljava trepavice i čvrsti vosak koji povećava uvijenost trepavica. Prilikom nanošenja, četkica i formula omogućavaju savršeno precizne pokrete i momentalan volumen.

Cijena: 270 kn

nada3MOJI DOJMOVI: Iako je ova maskara prisutna na tržištu već više godina, a s obzirom da ju koristim već dugo, moram vam prenjeti svoje dojmove.

Prije sam koristila klasičnu Effet Faux Cils, a kada se pojavila ova Shocking odlučila sam i nju isprobati i nisam požalila. Maskara dolazi u zlatnom, ekskluzivnom pakiranju i već na sam pogled djeluje lijepo i skupo (što i je). Kada otvorite maskaru zateći ćete četkicu pravilnog oblika sa dosta velikim slojem same maskare. Već s prvim nanošenjem na trepavice osjetiti ćete bogatu strukturu. Dobiti ćete efekt gustih i dugih trepavica tijekom cijelog dana.

Pogledajte razliku:

NADA2

Naveden opis maskare kojom su je opisali iz Yves Saint Laurenta rečeno je baš sve.

nada3Ja koristim maskaru svakoga dana i ova maskara bez da se osuši može trajati i 6 mjeseci. Pored svega, maskara ima i lijep miris. Ja ju nanosim na način da radim blage treptaje sa okom, a nikako ne da rukom povlačim četkicu preko trepavica. To je najbolji savjet koji sam dobila prije puno godina od prijateljice za nanošenje svake maskare. Pored dobre podloge, svakoj ženi koja si može priuštiti ovu maskaru zbog njene cijene bi preporučila kupovinu ove maskare, ali i onima skromnijeg budžeta da radije uštede koji mjesec i priušte si ŠOKANTAN izgled trepavica, jer pored ove maskare, doista vam ne trebaju ekstenzije trepavica.

Nada J.