Provokativna, istinita i hvaljena skandinavska serija o životima superbogatih Norvežana, Izlaz (Exit), dobila je svoj dugoočekivani nastavak! Ubrzo nakon svjetske premijere Pickbox NOW 21. travnja donosi treću sezonu koju je pogledalo već 4 milijuna gledatelja samo u nordijskim zemljama. Čak 70 posto serije nadahnuto je istinitim pričama, a treća sezona prati četiri glavna lika Adama, Jeppea, Henrika i Williama dok iskorištavaju porezne oaze, kriptovalute i zelena ulaganja kako bi postali još bogatiji.

ŠTO NAS OČEKUJE U TREĆOJ SEZONI?

Pohlepa, seks i disfunkcionalnost glavni su motivi serije, a kreator serije Øystein Karlsen rekao je da je posljednja sezona kulminacija života koji su likovi dosad živjeli. Oduvijek su živjeli tako da su sve tjerali do krajnjih granica, međutim, ovaj su put prešli granicu. Zatvaranje sezone Karlsen opisuje kao neku vrstu dekadentne i destruktivne zabave.

Nova sezona ponovno se bavi kvarom sustava i neobjašnjivim nepravilnostima u društvu te sposobnošću pojedinaca da iskoriste te tajne rudnike zlata.

DESTRUKTIVNA ZABAVA

Nova sezona, koja je ujedno i posljednja, temelji se na stvarnim iskustvima četvorice prijatelja. Adam (Simon J. Berger), Henrik (Tobias Santelmann), William (Pål Sverre Hagen) i Jeppe (Jon Øigarden) financijski su velikani koji vode poprilično dekadentan način života. Oni dijele jasnu narcisoidnu sklonost i živote koji izgledaju uspješno, ali njihovi dani postaju neprestano žongliranje obvezama, novcem i lažima. Dijele sve, oni su s jedne strane milijunaši i obiteljski ljudi, a u isto vrijeme imaju neutaživu glad za nasiljem, drogom i seksom. Pratimo njihove živote na njihovim imanjima na zapadnoj strani Osla, u njihovim uredima u visokim zgradama, kućama za odmor u Norveškoj i inozemstvu te u ekskluzivnom prostoru za zabave koji imaju zajedno, a za koji njihove supruge ne znaju.

Svi koji žele pogledati prvu epizodu druge sezone, a nemaju pretplatu na Pickbox NOW, mogu to učiniti do kraja travnja – potrebno je samo besplatno se registrirati.

Uđite u svijet disfunkcionalnih bogatih Norvežana i dekadentno se zabavite novom, trećom sezonom hvaljene serije Exit, samo na Pickbox NOW od 21. travnja!