Nebojša Stankić imenovan je regionalnim menadžerom ZEBRA SYSTEMS za Južnu i Istočnu Europu

 

Zagreb, 7. listopada 2020.ZEBRA SYSTEMS, distributer s dodanom vrijednošću u području IT sigurnosti i zaštite podataka, od danas je novi distributer proizvoda GFI Software i Acronis u Hrvatskoj. ZEBRA SYSTEMS, koji je već odgovoran za distribuciju proizvoda ovih kompanija u Češkoj i Slovačkoj, donosi hrvatskim prodavačima cjelovit portfelj kompanije GFI Software, koji uključuje robne marke GFI, Kerio i Exinda, kao i poslovna rješenja Acronis.

Proizvodi GFI Software posebno su usmjereni na male i srednje  velike tvrtke (SMB). Među najpopularnijim proizvodima su:

  • GFI LanGuard – skener mrežne sigurnosti, nadzor i upravljanje zakrpama
  • GFI MailEssentilas – sigurnost e-pošte i anti-spam zaštita za e-mail poslužitelje
  • GFI Archiver – arhiviranje poslužitelja za e-poštu, datoteke, mape i kalendar
  • Kerio Connect – e-pošta poslovne klase, kalendari, kontakti, zadaci, chat i još mnogo toga
  • Kerio Control – najmodernije upravljanje prijetnjama (UTM), uključujući vatrozid i VPN
  • Exinda Network Orchestrator – upravitelj performansama mreže i aplikacija

Portfelj kompanije Acronis uključuje sljedeća ključna rješenja:

  • Acronis Cyber Backup – najpouzdaniji i najjednostavniji backup za tvrtke svih veličina s anti-ransomware i anti-malware zaštitom
  • Acronis Cyber Files – on-premise korporativno rješenje za sinkronizaciju i dijeljenje datoteka koje uravnotežuje potrebu zaposlenika da koriste sve svoje uređaje kako bi bili produktivni te potrebe organizacije za sigurnošću, vidljivošću i usklađenošću podataka.
  • Acronis Cyber Protect – integrirano rješenje za kibernetičku zaštitu koje uključuje izradu sigurnosnih kopija, oporavak od katastrofe, antimalver nove generacije, kibernetičku sigurnost i alate za upravljanje krajnjim točkama
  • Acronis Cyber Cloud – platforma koja pružateljima usluga omogućuje kibernetičku zaštitu na jednostavan, učinkovit i siguran način.

“Sretni smo što smo proširili naše duboko iskustvo i know-how u distribuciji softvera u drugi dio regije Srednje i Istočne Europe,“ rekao je Zdeněk Bínek, izvršni direktor kompanije ZEBRA SYSTEMS. „Hrvatska je jedno od ključnih tržišta naše kompanije u regiji, a naši se proizvodi savršeno uklapaju u potrebe lokalnih prodavača i pružatelja usluga. Uzbuđeni smo vidjeti kako će naši proizvodi potaknuti rast i napredak lokalnih malih i srednje velikih tvrtki, posebno u ovim izazovnim vremenima.”

„Naša je želja više se usredotočiti na tržišta jugoistočne Europe te malim i srednje velikim tvrtkama ponuditi fantastična IT mrežna i sigurnosna rješenja. Proizvodi iz našeg portfelja izvrsna su rješenja za lokalne kupce, jer nude moćan softver po razumnim cijenama,” rekao je Nebojša Stankić, regionalni menadžer za Južnu i Istočnu Europu u kompaniji ZEBRA SYSTEMS, koji se nedavno pridružio tvrtki nakon što je 5 godina proveo u Sophosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nebojsa Stankic (@stankicnebojsa)