Što ćemo gledati idući tjedan na Pickbox TV?

Televizijski kanal Pickbox TV za kraj travnja nudi pregršt raznolikog filmskog i serijskog sadržaja. Pritom se ističe popularna britanska kriminalistička serija Slučaj podmornice Vigil (Vigil) koja je srušila rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji i premijera ZF serije Invazija (Home Invasion). Donosimo pregled filmova i serija koje imamo prilike gledati na Pickbox TV-u za kraj mjeseca.

Ponedjeljak, 24. 4. 2023.

21:00 sati

Slučaj podmornice Vigil (Vigil) serija je autora popularne britanske serije Kruna (The Crown) Toma Edgea i producenta najgledanije britanske serije Na dužnosti (Line of Duty) Simona Heatha. Glavnu ulogu tumači fantastična britanska glumica Suranne Jones (Scott & Bailey, Save Me), čiju su izvedbu u ovoj seriji kritičari ocijenili kao maestralnu. „Nema toga što ona ne može“ jedna je od recenzija koje ju iskreno opisuju. Uz inteligentan misterij, smrt, lezbijsku ljubavnu priču i zavjeru u pozadini svega, serija Slučaj podmornice Vigil zadivljujuća je nova BBC-jeva serija!

22:10 sati

Invazija (Home Invasion) je humoristična ZF serija s radnjom koja će zainteresirati sve ljubitelje nadnaravnih zapleta. Sitni kriminalac Mick mora vratiti dug nekim sumnjivim ljudima pa s partnerom Tomom odluči provaliti u kuću. Kako će se ispostaviti… u njoj žive izvanzemaljci.

 

Subota, 29. 4. 2023.

20:15 sati

Film Američka nevjesta (Easy Virtue) britanska je romantična komedija s kojom ćete provesti ugodnu subotnju večer. Zvjezdanu glumačku postavu predvodi Colin Firth koji nam je dobro poznat po ulogama u filmovima poput Mamma Mia!, Pride & Prejudice ili pak Love Actually. Tu je i Jessica Biel (The Rules of Attraction), Ben Barnes (Westworld, The Punisher) te Kristin Scott Thomas (Four Weddings and a Funeral). Riječ je o glamuroznoj američkoj udovici Lariti koja upoznaje mladog Engleza Johna Whittakera i naglo se udaje za njega u Monaku. Kad se vrate u Englesku, njegova majka odmah snažno pokaže negodovanje oko nove snahe, dok njegov otac pronalazi srodnu dušu. Obiteljske napetosti eskaliraju.

 

21:50 sati

Otkupnina za milijardera (Take Down) je akcijski / avanturistički film o Kyleu, problematičnom i razmaženom sinu milijardera. Nakon zadnjeg ekscesa, otac ga pošalje na otok nedaleko od Škotske na kojem se nalazi kamp u kojem djeca bogatih roditelja uče preživljavati zahvaljujući isključivo sebi i vlastitim sposobnostima. Poput svih ostalih, Kyle nije oduševljen, no ako ni u ovome ne uspije, otac će ga razbaštiniti. Uz pomoć iskusnih učitelja razmaženi nasljednici uskoro nauče loviti, postavljati zamke i preživjeti u divljini. Nakon što tim bivših vojnika napadne otok, Kyle uspije proći neopaženo te je na njemu da spasi svoje nove prijatelje oslanjajući se na sebe i vještine koje su naučili.

 

Nedjelja, 30. 4. 2023.

20:15 sati

Iscjelitelj (The Healer) je inspirativan film o čudesnoj obiteljskoj tajni. Alec navodno može izliječiti bilo koga, a bolesni ljudi oko njega čudesno ozdrave. Ujak mu otkrije obiteljsku tajnu o daru liječenja koji preskače naraštaj, a Alec se nađe pred teškom odlukom s nepredvidljivim posljedicama.

22:05 sati

Vjeruj mi (Trust Me) je komedija o bivšoj dječjoj zvijezdi i filmskom agentu Howardu suočenom s nemilosrdnom konkurencijom. Sasvim slučajno naiđe na mladu Lydiju koja nema agenta i kojoj se smiješi glavna uloga u filmu koji bi mogao biti veliki hit. Howard očajnički pokušava sklopiti posao života i od mlade glumice napraviti veliku zvijezdu, no što se više bliži uspjehu, postaje mu jasnije da njegova naivna mlada starleta nije nimalo onakva kakvom se čini.