Nigdje na svijetu nije ‘samo tako’ imati svoj biznis, a u Lijepoj našoj posebice je izazovno. Mogli bismo reći da samo najuporniji i najhrabriji opstaju. Uz to je naravno važno da obožavate ono što radite. Sve to, a i puno više ima Darija Grmoja, talentirana kreativka iz Metkovića. 

Ove godine slavi 10 godina poslovanja svoga brenda ‘Nakit DG Fantasy’, a tom prilikom pripremila je i posebno darivanje za sve Lipadone! U počecima nije ni sanjala kamo će je sve strast prema izradi nakita odvesti.

Počela je iz čiste ljubavi i ‘vlastitog gušta’, izrađujući ga za sebe i prijateljice. Nakon brojnih pozitivnih feedback, svoje radove počela je objavljivati na društvenim mrežama, a potom su i narudžbe počele pristizati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DG Fantasy (@nakit_dgfantasy)

Danas svoje radove šalje diljem Hrvatske, u susjednu Bosnu te ostatak Europe. Sav nakit ručno izrađuje, čime ga u potpunosti prilagođava željama kupca – od boje, veličine, oblika. Prepoznala je i dio tržišta koji obuhvaća žene koje vole naušnice, ali nemaju probušene uši, pa tako nudi i naušnice na klipsu. 

Kao članica Hrvatskih kolekcionara ujedno sakuplja i restaurira nakit. Pitali smo je i kakav nakit najviše vole Hrvatice. 

‘Naše žene najviše vole tradicionalan nakit koji je uz to dodatno ukrašen u modernom stilu. Tako u jednom komadu nakita imaju eleganciju, tradiciju i trendi izgled.’

Darija je i majka troje djece, a na pitanje kako to sve stiže, odgovara kako je sve lakše uz podršku supruga, mame i svekrve. Darija je osvojila naša srca skromnošću, strašću prema onome što radi i velikim talentom koji se vidi u svakom komadu nakita. Sve njezine radove pogledajte i naručite na Facebook ili Instagram stranici.

A pratite i našu Facebook stranicu jer vas uskoro darujemo ovim predivnim nakitom. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DG Fantasy (@nakit_dgfantasy)

 

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 10. kolovoza je Marijana Krčelić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!