U suradnji s Koncept izdavaštvom i ovaj mjesec pripremili smo super darivanje za dvije frendice. U pitanju su popularni naslovi koji će vam zaokupiti lagane ljetne dane ili bezbrižan odmor na plaži.

Knjižara na uglu

Nina pomaže ljudima da pronađu idealno štivo za sebe. Uparivanje čitatelja s tom jednom savršenom knjigom njezina je strast… a ujedno i posao. Ili je barem bilo tako. Do jučer je bila knjižničarka u užurbanom gradu, no sada više nema posao koji je voljela.

Odlučna sebi stvoriti novi život, Nina se seli u uspavano selo udaljeno mnogo kilometara od urbane vreve. Ondje kupuje kombi i pretvara ga u bookmobile – pokretnu knjižaru koju vozi iz susjedstva u susjedstvo, mijenjajući usput živote snagom pripovijedanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Koncept izdavaštvo (@konceptizdavastvo)

Mali kafić u Kopenhagenu

Dobro došli u mali kafić u Kopenhagenu gdje sve miriše na cimet, vruća je čokolada glatka poput svile, a romantika čeka iza svakog ugla…

Život u Londonu donio je Kate Sinclair upravo ono što je oduvijek željela: uspjeh, glamur i šarmantnog dečka. I sve je dobro dok joj taj dečko iza leđa ne ukrade posao za kojim je čeznula. Slomljena srca i nesigurna, Kate mora pobjeći i ponovno pronaći smisao života.

Prilika se ukaže kada danski klijent ponudi Kate putovanje u Kopenhagen kako bi otkrila tajnu danske sreće i osmislila kampanju za njegovu novu robnu kuću u Londonu.

Noćne šetnje prekrasnim ulicama danskoga glavnog grada, svijeće i udobni naslonjači pomoći će Kate da otkrije kako se živi ‘na danski način’. No hoće li joj tajne hygge donijeti ispunjenje za kojim je oduvijek tragala?

Pratite našu Facebook stranicu jer vas uskoro darujemo ovim super naslovima!

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 11. kolovoza je Martina Cvijanović i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju 🙂