Trend njege kože kod kuće preplavljuje naše Instagram feedoveA sve više se spominje zamrzavanje lica.
Zaleđivanje kože ili krioterapija lica jedan je od najnovijih trendova njege kože koji preplavljuje Instagram i TikTok i to s dobrim razlogom. Osim očaravajućeg učinka koji možemo vidjeti na slavnim osobama i stručnjaci za njegu lica masiraju ledene kugle na svoja lica jer kako kažu zaleđivanja kože zateže i skuplja kožu, čineći je glatkom i sjajnom sa smanjenim porama. Tko ne bi htio takvu kožu?

Ideja o primjeni leda ili krioterapije u profesionalnom salonima nije nova, ali nedavna inovacija alata na bazi leda znači da si sada svatko može pruištiti tretman zaleđivanja kože i to kod kuće.
Pogledajte bilo koji tutorial na YouTubeu i vidjet ćete prije i poslije zaleđivanja da koža sjaji, pore su prošlost, a i cijelo lice je podignuto. Facialistica Teresa Tarmey godinama koristi krioterapiju u svojim tretmanima: ‘efekt leda trenutno i dramatično podiže opuštenu i podbuhlu kožu, pomlađujući sivi ten i isklesavajući lice.’ Zapravo, glazura se pokazala toliko popularnom u njenom salonu da je Tarmey stvorila vlastitu krio kuglu kako bi njeni klijenti mogli nastaviti tretmane kod kuće. ‘Prvo sam ju namijenila da se koristi prije velikih događanja ili za spašavanje kože pod stresom ili problematične kože, ali toliko je učinkovita, da je mnogi ljudi koriste svako jutro za uklanjanje podbuhlosti i stresa. Rezultati su fantastični’, kaže ona.

Dakle, ako želite trenutni sjaj, sužene pore jednostavno probajte s običnim kockicama leda ili u svom zamrzivaču napravite prostor za jedan od ovih krio alata.

Anne Semonin Express Radiance Ice Cubes

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

A RESTED FACE Some mornings are more challenging than others. If you are tired, Anne Semonin has the solution for you! Discover our Express Radiance Ice Cubes. They refine, illuminate and revive your skin in just a few minutes. Discover this product with instant results on our site, link in bio ❄️ ・ ・ UN VISAGE REPOSÉ Certains matins sont plus difficiles que d’autres. En cas de coup de fatigue, Anne Semonin a la solution pour vous ! Découvrez nos Glaçons Éclat Express. Ils rafferment, illuminent, et réveillent votre peau en seulement quelques minutes. Découvrez ce produit au résultat instantané sur notre site, link in bio ❄️ ・ ・ #AnneSemonin #AnneSemoninFrance #Skincare #Cosmétiques #Women #Femme #BeautyRoutine #RoutineBeauté #BeautifulSkin #BellePeau #Natural #Naturel #IceCubes #Glaçons #ExpressRadiant #ÉclatExpress

Objavu dijeli Anne Semonin Officiel (@annesemoninfrance)


Specijalno dizajnirane za područje oko očiju, ove kockice leda mogu se uklopiti čak i u najmanji zamrzivač, a umorne oči dobiti će svjež i blistav pogled.

001 Cryopress za njegu kože
Mnogi celebritiji poput Jennifer Aniston i Gigi Hadid koriste ovaj mali gadget koji održava temperaturu između 8 i -25 Celzijevih stupnjeva. Navodno pomaže i kod osjetljive kože te ekcema i psorijaze.

Foreo UFO 2
Ovaj izvrsni mali alat ima brojne postavke, od LED svjetla do toplotne terapije i, naravno, krio funkciju koja pomaže u smanjivanju pora, smanjenju natečenosti i uklanjanju upale. Nije najhladnije, na pet Celzijevih stupnjeva, ali posao obavlja odlično.