danijelaDinamičan i beskrajno zabavan photoshooting s Danijelom Martinović, ispunjen obiljem pozitivne energije, optimizma, mladenačkog smijeha i neodoljive ženstvenosti, još je jednom pokazao da je za ovu svestranu 43-godišnju pjevačicu vrijeme jednostavno stalo.

Njen zarazni optimizam i mladenački duh glavni su razlog zašto je upravo Danijela odabrana za novu ambasadoricu i zaštitno lice inovativnog brenda dodataka prehrani za žene – Spring.

Danijela je utjelovljenje istinske Spring žene – prekrasna, vedra, pozitivna i uspješna, puna samopouzdanja i životne energije te mladenačkog duha koji nikada ne nestaje.

Danijela je odabrala Spring.”

danijela2

Danijela već godinama svoja uvjerenja o važnosti optimizma i pozitivnog stava u svim životnim situacijama prenosi na sve što dotakne – od hvalevrijedne Think pink humanitarne akcije, slikovnica za djecu pa sve do vlastitog parfema koji doslovno „miriše na sreću“.

Upravo pozitivna energija, sklonost promjenama te briga za tijelo i duh, vizija su i osnovna misao Spring brenda – promjena prema boljem i kvalitetnijem životu, uz vječni optimizam i uvijek mladi duh.

Danijela, iako ste na sceni već dugi niz godina, Vi kao da jednostavno ne starite. Prešli ste 40-u, no svi se slažu da je za Vas vrijeme stalo u 20-ima. Otkrijte nam koja je Vaša tajna mladenačkog izgleda.

Danijela: Ima tu puno odricanja – redovito treniram, zdravo se hranim, ne pušim, nikada nisam otišla na spavanje s make-upom bez obzira koliko bila umorna, koristim dobre kreme i tretmane, od mame vučem dobre gene ha ha, sačuvala sam oči djeteta i mislim da je osmijeh moj najljepši ukras.

Koje promjene su značajnije utjecale na povećanje kvalitete Vašeg života danas?

Danijela: Kad god si to mogu priuštiti, idem spavati prije ponoći. Negdje sam pročitala da je to najvažnije za dobar san i otkad sam uvela to malo pravilo, preporodila sam se. Godinama sam zbog nastupa u kasnim satima išla na spavanje u 5, 6 ili 7 ujutro, a to je pogubno za cijeli organizam. Kvalitetan san me doslovno resetira i odličan je za kožu!

Kada biste rekli da ste doživjeli prekretnicu u svome životu te koja su Vaša razmišljanja o godinama koje dolaze?

Danijela: Prekretnicu sam imala na svoj 30-i rođendan, e to je bio šok! Pomislila sam: „Još malo pa šezdeset :)“. No, danas mi je najvažnije da sam nasmijana, zdrava, živim život punim plućima i uživam u svim fazama svog života. Vjerujte mi, ništa ne bih mijenjala – ovo je moje najbolje vrijeme.

Odnedavno ste postali nova ambasadorica Spring inovativnih dodataka prehrani za žene, to je Vaša prva suradnja s nekim brendom dodataka prehrani. Zašto ste se odlučili za ovu suradnju, u čemu ste prepoznali zajedničke vrijednosti i što Vas je osvojilo?

Danijela: Cijeli koncept Springa me oduševio i to već na prvi pogled samim izgledom pakiranja, neodoljivim ženstvenim dizajnom te inovativnom pričom koja je u potpunosti namijenjena ženama. Jako me se dojmila usmjerenost promjenama, očuvanju mladenačkog duha i pozitivnom stavu koji su važni u svakom trenutku života te izviru iz svega za što se Spring zalaže. Još kad se tome dodaju visokokvalitetni sastojci iz prirode u izvrsnim koncentracijama koji nam pomažu da očuvamo svoje zdravlje, vitalnost, energiju i mladenački izgled – e tu su me dobili.

Spring omega 3 Plus – Najbolja omega-3 za žene na tržištu

Rizik od bolesti srca i krvnih žila povećava se s godinama.

Dugo vremena smatralo se da su žene zaštićene od srčanih bolesti djelovanjem estrogena. No, s godinama ta je zaštita sve slabija, pogotovo nakon 40. godine i približavanjem menopauzi.

Danas se zna da su bolesti srca br. 1 uzrok smrti kod žena.

omega

Spring omega 3 Plus prvi je i jedinstven dodatak prehrani s omega-3 masnim kiselinama, formuliran posebno za žene, s 5 dokazano učinkovitih djelovanja na:

  • zaštitu zdravlja srca i krvožilnog sustava,
  • živčani sustav, moždane funkcije i pamćenje,
  • regulaciju i smanjenje upalnih procesa,
  • regulaciju hormonalne ravnoteže (simptoma PMS-a i menopauze),
  • ljepotu i zdravlje kože, kose i noktiju.

Spring omega 3 Plus dodatak prehrani sadrži najbolju koncentraciju EPA i DHA omega-3 masnih kiselina, dobivenih iz ribljeg ulja, te biljna ulja noćurka i borača bogata GLA omega-6 masnom kiselinom, kao i obilje vitamina E.

Stoga Spring omega 3 Plus pozitivno djeluje ne samo na zdravlje srca i krvnih žila, poboljšanje moždanih funkcija, jačanje imuniteta te smanjenje upalnih procesa u organizmu, nego utječe i na hormonalnu ravnotežu, ublažavanje predmenstrualnih simptoma (PMS) i simptoma predmenopauze, smanjenje bolova u grudima za vrijeme mjesečnice te pozitivno djeluje na zdravlje kože, kose i noktiju.

Njegova formula namijenjena je posebno ženama koje žele napraviti prve korake prema zdravijem i duljem životu.

Cijena 60 kapsula: 175,56 kn

Spring dodaci dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.springwoman.hr

danijela3