Poznato je kako su perilice rublja jedan od većih potrošača električne energije u kućanstvima. Osim električne energije perilice troše i vodu, pa vlasnici starijih perilica svakako mogu primijetiti veće troškove pranja rublja na kućnom budžetu. Electrolux u ponudi ima perilice rublja najvišeg energetskog razreda A+++, za koje do 31. prosinca pruža i 5 godina garancije.

perilicaOsim štednje energije, ova vam perilica može uštedjeti i vrijeme. Uz pomoć TimeManager® funkcije, ciklus možete prilagoditi vašem rasporedu i odgoditi početak pranja do 24 sata. Electrolux perilica rublja uštedjet će vam i vrijeme potrebno za glačanje zahvaljujući parnim programima koji će izgladiti nabore na vašoj odjeći čineći glačanje jednostavnijim.

Iz Electroluxa poručuju kako se ovom perilicom s kapacitetom 8 kg rukuje s lakoćom zahvaljujući LCD zaslonu na hrvatskom jeziku koji pruža sve potrebne informacije o pranju. Kako se ne bi moralo svaki put ispočetka namještati programe, tu je i MyFavourites funkcija, pomoću koje se mogu jednostavno spremiti omiljene postavke te ih naknadno aktivirati svaki put kad se perilica koristi.Perilica je gotovo nečujna zahvaljujući inverterskom motoru.

U tijeku je akcija u kojoj Electrolux nudi čak 5 godina pune garancije na perilicu rublja EWF1487HDW. Sve što morate učiniti je ispuniti kupon i zajedno s kopijom računa poslati na Electrolux d.o.o., Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb nakon čega ćete dobiti ovjeren garancijski list na kućnu adresu. Akcija traje od 1. travnja do 31. prosinca 2015. godine.

Potražite Electrolux perilicu rublja EWF1487HDW u svim specijaliziranim trgovinama.

Više informacija potražite na www.electrolux.hr.