NOVO!  Forcapil® Maska s keratinom za kosu s dvostrukom upotrebom!

Za instant obnovu suhe kose koja se lomi, posegnite za ovim sastojcima – biljnim keratinom i pustinjskim zlatom – uljem jojobe.

Sunce, boravak u zatvorenom prostoru, stres, feniranje, farbanje uvelike utječe na strukturu i kvalitetu kose.

Svi znamo rizike bojanja kose, sunca i prečestog korištenja vrućih uređaja za oblikovanje kose. Kosa nam postaje suha, oštećena, lomljiva i nikako ne raste.

Ukoliko smo upravo opisali stanje vaše kose – upoznajte Forcapil Keratine – inovativnu masku za kosu koja pruža dvostruki užitak i dvostruke rezultate! Ova jedinstvena formula je revolucija u svijetu njege kose i omogućava vam da uživate u više benefita, samo s jednim proizvodom. Pruža intenzivnu obnovu oštećene kose, a istovremeno je dubinski hidratizira i štiti od daljnjeg oštećenja.

DVOSTRUKO DJELOVANJE

Jedna od najboljih stvari kod Forcapil Keratine maske je njezina svestranost. Može se koristiti na nekoliko načina. Kao regenerator ili kao maska za iznimno oštećenu i lomljivu kosu. Kosa se u trenu transformira.

FOKUS JE NA BILJNOM KERATINU I ULJU JOJOBE

Tajna leži u jedinstvenom spoju biljnog keratina i hidratantnog sastojka ulja jojobe.

Biljni keratin zaglađuje ljuskice dlake i ispunjava mikrooštećenja na vlaknima kako bi ojačao kosu, pružio obnovu i zaštito od daljenjeg oštećenja.

Ulje jojobe naziva se i pustinjsko zlato te je od vitalnog značaja za oštećenu kosu jer obnavlja i njeguje vlasi zbog bogatstva omega-6 i omega-9 masnim kiselinama. Redovitim korištenjem, Forcapil maska obnavlja oštećenu kosu, hidratizira ju i hrani te pomaže kod raščešljavanja, čineći je mekom i svilenkastom na dodir.

Maska dodatno sadrži vitamine vitamine B5, B6, biotin i cink koji čine kosu snažnom i jakom.b Maska je 97% prirodnog podrijetla, te sadrži prirodneb elmulgatore ulje uljane repice i palmino ulje.

SAVJET ZA LJEPOTU

Za oštećenu kosu: koristiti kao regenerator. Nanijeti količinu 1 do 2 oraha na dužinu i vrhove nakon pranja šamponom, ostaviti 1 do 2 minute.

Za izrazito oštećenu kosu: koristiti kao masku za intenzivnu obnovu, ostaviti 3 do 5 minuta.

Za optimalne rezultate proizvod koristiti uz Forcapil® Fortifying Keratine+ dodatke prehrani te Forcapil® Učvršćujući šampon za kosu s keratinom. Učestalost korištenja: dva puta tjedno.

FORCAPIL LINIJA ZA KOSU

Kosa je izraz osobnosti. Stoga, zaslužujete proizvod koji će vam pomoći da se istaknete i budete najbolja verzija sebe. Forcapil Keratine maska donosi vam samopouzdanje koje dolazi s predivnom, zdravom kosom. Prepustite se osjećaju zadovoljstva i ponosa kada prolazite kroz svoj dan s kosom koja izgleda savršeno i koja vas podsjeća da ste spremni suočiti se sa svime što vam dan donosi.

Dostupnost: u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr.