Naš popularni sastav Rišpet s ponosom predstavlja novu pjesmu ‘Pitali me anđeli’.

S velikim zadovoljstvom snimili su i spot za istoimenu pjesmu u kojem su ugostili bivšu prvu pratilju Miss svijeta Anicu Kovač i njezine prekrasne dvije kćeri Leticiju i Viktoriju, a sve je snimljeno u predivnim Ražnjevića dvori A.D.1307. u  Polači.

Riječ je o pravoj ljubavnoj baladi pop zvuka koju su predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana u splitskoj Galeriji Meštrović. ”Rišpetovci ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom”, kazao je Pero Kozomara, te nadodao, ”Stihovi Roberta Pilepića “Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka’ da jedna si od njih…” osvojili su Ivu Amulića i mene na prvu i sigurni smo da će se mnogi prepoznati u njima i pjevati ih zajedno s nama. Dodao bih i da nam je čast što nas je Tomislav Mrduljaš pozvao da zajedno s našim najpopularnijim pjevačima i autorima uveličamo Melodije Jadrana, reviju glazbe u kojoj nema nagrada i koja je zamišljena kao velesajam novih pjesama.” Spomenimo kako je već od prije poznato da Rišpet u ljetnim danima ne miruje, pa vam i mi tako donosimo datume i mjesta na kojima možete live uživati u dosadašnjim uspješnicama, kao i novoj pjesmi ‘Pitali me anđeli’: 30.06. Petrijanec, 01.07. Seget Donji, 02.07. Ivankovo, 09.07. Tomislavgrad, 14.07. Privlaka, 15.07. Rijeka, 16.07.  Postira, 21.07. Posedarje, 22.07. Porat na Krku, 28.07. Pliskovica, Slo.,  29.07. Podstrana.

Kako to Rišpet veliča žensku ljepotu u koju su na svoj prepoznatljivi način upakirali u pjesmu pod nazivom ”Pitali me anđeli” možete poslušati i pogledati na njihovom YouTube kanalu https://youtu.be/OJjcp4Tg1uM  ,ali i na svim glazbenim servisima poput Spotifya, Deezera, Tidala, Apple Musica i mnogim drugima.

Autor glazbe: Pero Kozomara
Autor teksta: Robert Pilepić
Autor aranžmana: Leo škaro
Glazbeni producent: Leo Škaro
 
Foto: privatni album Pero Kozomara