GOSPOĐICA SCARLET I VOJVODA – Kriminalističku seriju premijerno možete pratiti na programu Epic Drama utokom, od 15. rujna, u 21:00 sat.


Zagreb, 10. rujna 2020. – Epic Drama, dom vrhunskih povijesnih serija iz cijelog svijeta, donosi vam novu i ekskluzivnu, uzbudljivu kriminalističku seriju Gospođica Scarlet i Vojvoda, koju premijerno možete pratiti utokom, od 15. rujna, u 21:00 sat. Glavna protagonistica Eliza Scarlet obrazovana je i neustrašiva mlada žena koju glumi Kate Phillips (Wolf Hall, Peaky Blinders, Kruna, film Downton Abbey), a uz nju se pojavljuje i Stuart Martin (Babylon, Jamestown, Medici: Gospodari Firence) u ulozi dojmljivog osobenjaka Vojvode.

Elizin otac umire te je ostavlja bez novca, u vrijeme kad je brak jedini put prema financijskoj sigurnosti. Ali tvrdoglava Eliza ima skriveni adut u rukavu – riječ je o očevoj detektivskoj agenciji. No živi u viktorijanskom Londonu, pa će joj za uspjeh u tom muškom svijetu trebati i muški partner. Vojvoda, Elizin suradnik u poslu, inače je inspektor u Scotland Yardu, a njezin je otac u mladosti bio njegov mentor. Ljubitelj je kocke, pića i žena, no istinski brine za Elizu, s kojom ga veže gotovo bratsko-sestrinska veza, s primjesom privlačnosti skrivenom ispod površine.

Potporu Elizi na putu da postane prva detektivka u Londonu 19. stoljeća pružaju i Moses (Ansu Kabia) i Rupert Parker (Andrew Gower). Moses radi u noćnom klubu u četvrti Soho, a u London je došao s Jamajke kako bi započeo novi život. Premda njihov prvi susret ne sluti na dobro, ipak uspijevaju uspješno surađivati. Rupert Parker bogati je mladić čija je dominantna majka nezadovoljna zbog toga što joj se jedini sin još nije oženio pa insistira na njegovoj prošnji Elize. U vidljivom strahu od majke, Rupert se povjerava Elizi da se ne želi ženiti. Oboje ih povezuje činjenica da žude za samostalnošću, a ubrzo otkrivaju drugačiji način na koji mogu postati partneri.

Ova uzbudljiva i šarmantna serija u šest epizoda prati vatreni odnos Elize i Vojvode, koji u svakoj epizodi zajedničkim snagama rješavaju nove zagonetne zločine u mračnom okruženju Londona iz 1880-ih godina. Zahvaljujući znatiželji, gospođicu Scarlet oduvijek je više privlačila mogućnost vođenja očeve detektivske agencije nego da se ponaša poput tradicionalne dame. Ali ništa je nije pripremilo za opasnosti s kojima će se suočiti kao žena koja istražuje ubojstva.
Serija Gospođica Scarlet i Vojvoda premijerno možete pratiti utokom, od 15. rujna, u 21:00 sat. Više o seriji i programu Epic Drama doznajte putem:
https://www.epicdrama.hr/
https://www.facebook.com/EpicDramaHR
https://www.instagram.com/epicdramahr/