Donosimo rujanski horoskop za svaki znak pa napokon možete kovati planove. Evo što vam zvijezde spremaju.

Ovan – 21. ožujka – 20. travnja
Ako ste se nedavno osjećali ožičenima kao namotana opruga, vrijeme je da ta napetost popusti. Dobar razgovor sa prijateljem ili stručnom osobom mogao bi vam pomoći da se opustite, vrijeme je da raščistite sa samim sobom neke ‘prošle duhove’ i da se preusmjerite na pravi životni put. Dovedite svoje tijelo u bolju kondiciju, a ako vam nedostaje radosti i romantike, dodajte dnevnu dozu zdravih doza.

Bik – 21. travnja – 21. svibnja
Ovog mjeseca ulijte malo ljubavi u svoj dom. Intenzivna oštrina koju osjećate u posljednje vrijeme ublažava se, čineći sklonost ka povećanju vašeg životnog prostora moćnijom. Rasprave o kreativnosti i novim suradnjama nagovještavaju usavršavanje vašeg talenta. Inače, pripremite se za postavljanje čvrstih granica s prijateljem koji ne razumije značenje ‘dosta’.

Blizanci – 22. svibnja – 21. lipnja
Ako osjećate da vam se posao nagomilao i da vam je teško održati tijelo i duh na okupu, nastojite ga jednostavno “pustiti”, jer iskreno, vaš dom, zdravlje i životni stil trebaju sada ponovno punjenje baterija. Eliminirajte bilo kakve drame s prijateljima ili strastvene projekte, ali nastavite raditi ono što volite s onim koga volite, jer ovaj mjesec to je jedini način za razvoj i rast.

Rak – 22. lipnja-22. srpnja
Previše informacija moglo bi prouzročiti slom ovog mjeseca. To može biti zbog preopterećenja informacijama ili jednostavno zbog pomiješanih poruka koje vam se petljaju po glavi. Preciznost je sada sve, pa kad je riječ o povezivanju, neka vaša mantra bude “neka bude jednostavno”. Pritisak na poslu vjerojatno će se malo opustiti, što će omogućiti neistraženim podzemnim strujama koje se odnose na kreativnost i romantiku da isplivaju na površinu.

Lav – 23. srpnja – 23. kolovoza
Kontrolirajte više svoje financije. Ako su financijske ili strastvene granice probijene, sada je vrijeme da zaustavite poplavu i to na način da krenete u detoksiranje starih navika, obrazaca razmišljanja i predrasuda. Rješavanjem starih navika pročistite ćete i sebe te ćete biti spremni dati i primiti novac i ljubav i to pod vlastitim uvjetima.

Djevica – 24. kolovoza – 22. rujna
Ovaj vam je mjesec na umu ljubav, uz priliku da se riješite nekih starih emocionalnih demona. Veza bi vas mogla iscrpiti pa se malo distancirajte kako biste si dali malo prostora za disanje i novu perspektivu. Kako se ekstremna strast smiruje, osjećati ćete se slobodno biti brutalno iskreni, ali imajte na umu da istina može naštetiti i to obostrano.

Vaga – 23. rujna – 23. listopada
Vrijeme je za promatranje, ali bez akcije, izbjegavajte skakati na prvu loptu. Vaš um je oštar, ali vaše tijelo je iscrpljeno, pa ‘upalite’ svoj legendarni osjećaj ravnoteže, umjesto da srljate u krajnosti. Vratit ćete izgubljenu energiju i usredotočiti se na ono što je zaista važno u životu i vidjet ćete zašto je prijateljstvo sada tamo gdje je ljubav najjača.

Škorpion – 24. listopada – 22. studenog
Vaše ekipa je glavni problem ovog mjeseca. Prijatelji kojima ste vjerovali možda su u posljednje vrijeme nepouzdani i dok cijenite dugovječnost, možda je vrijeme da se okružite novim pažljivije odabranim ljudima. Vaša će karijera blistati, a vi ćete se osjećati obožavano, ako ste spremni prestati igrati igrice i ozbiljno se pozabaviti poslom.

Strijelac – 23. studenog – 21. prosinca
Okanite se ljubavi ovaj mjesec, jer je rujan vrijeme da zasučete rukave u poslu i pozabavite se svojom karijerom. Ako odvojite vremena i nađete strpljenja da stvari napravite na pravi način, a ne na brzi način, isplatiće vam se. Pokušajte s marljivošću i dubokim istraživanjem, mogli biste zavoljeti takav način, a i rezultat bi mogao biti čak više putovanja, romantike pa i pomalo slave.

Jarac – 22. prosinca – 20. siječnja
Razmislite prije nego što progovorite , pošaljete poruku, mail i sl… jer je mogućnost prekomjernog dijeljenja velika. Dobro pazite na svu komunikaciju, mogli biste postići i financijske i strastvene rezultate o kojima drugi samo sanjaju. Nije vrijeme za tvrdoglavost, izbacite moto ‘biti će po mom ili nikako’.

Vodenjak – 21. siječnja-18. veljače
Prazni džepovi i srce puno ljubavi način je na koji će se ovaj mjesec za vas odigrati. Osvijestite svoju praktičnu stranu, tako da vas strast ne zaslijepi vezano uz novac i onoga na koga ili na što ste ga odlučili potrošiti. Budući da je romantika za vas sada velika tema, izgubite srce, a ne glavu, obuzdavajući svoju potrebu za pričanjem svoje istine.

Riba – 19. veljače-20. ožujka
Ovog biste se mjeseca mogli osjećati preosjetljivo, zato si dajte prostora da budete ono što jeste bez maski, jer je potencijal da na vas pretjerano utječu energije drugih ljudi sada izuzetno moćan. Kao rezultat toga može se pojaviti želja za redefiniranjem bliskih odnosa ili za sklapanjem novih partnerstava. Kako glavna faza usmjerena na novac privremeno gubi na važnosti, više se bavite poslom koji vam donosi radost i ljubav.