Svi zaljubljenici u skladan interijer puno pažnje posvećuju svakom kutku doma. No, što je s onim prvim korakom koji gosti vide i prije nego uđu u vaš dom? Otirači su godinama bili ‘potrošna roba’ i nešto na što se ne obraća puno pažnje. U Iskrica dizajnu tome su odlučili stati na kraj inovativnim hrvatskim proizvodom – CROtiračem.

Sigurno imate omiljen citat ili moto koji vam pomaže u brojnim prilikama. Zašto ga ne bi otisnuli na otirač i imali mali pozitivan podsjetnik svaki put kada izlazite i ulazite u svoj dom. Možda na simpatičan način želite reći gostima da volite da se izuju prije ulaska ili da ih u vašem domu očekuju kućni ljubimci? Stavite svoje misli i poruke na personalizirani otirač!

Iz Iskrica dizajna, tvrtke koja stoji iza ove ideje kažu: ‘Vjerujemo u okruženje s onim što volimo i stvarima koje pozitivno utječu na naš život’. Nezaustavljiva želja za kreativnim oduškom i ljubavi prema detaljima u domu učinili su svoje i stvorili proizvod koji je osvojio srca mnogih domova – i njihovih vlasnika.


Ovi simpatični otirači pokazali su se i kao idealan poklon za rođendane, godišnjice, useljenja i vjenčanja. Priznajte – za ovakav poklon ne možete samo ući u dućan i za sekundu ga odabrati. Osobi kojoj ga darujete govori o vašem trudu, kreativnosti i posvećenosti!

Svaki CROtirač ručno je oslikan i u njega je uloženo po nekoliko sati pažnje. Osim što možete i dati tiskati logo svoje tvrtke ili branda, možete odabrati i između gotovih natpisa ili osmisliti vlastiti. Neki od najpopularnijih su: ‘Izuj se’, ‘Nadam se da ste ponijeli vino’, ‘Ključ nije ispod otirača’.


A ako težite klasičnom natpisu, prezime svoje ili obitelji kojoj otirač darujete uvijek će biti izvrstan izbor. Otirače možete jednostavno i samostalno kreirati i naručiti na web stranici www.iskrica-dizajn.hr ili zatražiti poseban dizajn sa vlastitom idejom ili logom.
Otirači dolaze predivno zapakirani u brendiranu kutiju te sa satenskom mašnom i karticom.

Darivanje!
U suradnji s Iskrica dizajnom odlučili smo jednog sretnika ili sretnicu darivati s personaliziranim ili već gotovim otiračem. Detalje darivanja potražite na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 14. rujna je Antonia Jujnović. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!