Zbog Ultra Europe Music Festivala u Split će sljedećih dana stići deseci tisuća ljubitelja elektronske glazbe iz cijele Europe i svijeta. Gužve na cestama najbolje je izbjeći ako izaberete vlak, a ako se pritom ne želite odreći interneta, pravi izbor je posebni Ultra party vlak Hrvatskog Telekoma koji vozi na liniji Zagreb-Split-Zagreb.

ht

Ultranautima koji u njega uskoče ovaj vlak jamči pristup najbržoj 4G mobilnoj mreži u Hrvatskoj, a to znači uživanje u glazbi i video spotovima tijekom cijelog putovanja do Splita, što je idealno zagrijavanje za sami festival.

Pripremate li se za najbolji party u Splitu od 10. do 12. srpnja svakako preuzmite i ekskluzivnu Ultra Europe Deezer playlistu na http://www.deezer.com/playlist/1175800871. Ako zbog obveza ne stignete na ovaj Ultra festival, HT ima rješenje i za vas: korisnici MAXtv i MAXtv To Go platformi mogu gledati i prijenos uživo iz Splita i partijati kod kuće!

Nakon završetka Ultra Europe Music Festivala, HT-ov vlak ćenastaviti voziti na relaciji Savski Marof-Dugo Selo, na kojemu će putnici također moći iskoristiti sve prednosti najbrže 4G mreže.